Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines uttalande om dottern Adriennes, 5, personlighet – är helt unik

21 feb, 2024, 20:12 
Prinsessan Adrienne och prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine avslöjar något speciellt om familjens minsting, Adrienne!
Annons
Lyssna! Chris O'Neill avslöjar Adriennes hemliga smeknamnBrand logo
Lyssna! Chris O'Neill avslöjar Adriennes hemliga smeknamn

Snart sex år har gått sedan prinsessan Madeleine och Chris O'Neill välkomnade sitt tredje barn till världen, lilla Adrienne.

Glädjen var total när Chris mötte den samlade pressen utanför Danderyds sjukhus. Vi glömmer aldrig prinsessmakens charmiga ord:

– Allt har gått bra! Jag klippte navelsträngen. Hon är väldigt lik Nicolas men har mera hår.

Mycket har hänt sedan dess. Adrienne har utvecklats till en liten färgglad person – som vi varje år får veta lite mer om.

Madeleine om Adriennes personlighet

Ända sedan Madeleine startade upp sitt Instagramkonto 2018 har hon haft en mycket fin tradition på barnens födelsedagar.

Ja, då publicerar prinsessan alltid ett fint gratulationsinlägg där vi utöver bild också får veta mer om födelsedagsbarnet.

Annons

Under tisdagen var det Leonores tur. Hon fyllde tio och Madeleine berättar med glädje om den lilla tjej dottern har blivit:

"Grattis på födelsedagen önskar vi vår roliga och äventyrliga tjej! Sluta aldrig klättra upp i träden som du älskar och sluta aldrig drömma om allt roligt som ligger framför dig! Vi älskar dig!", går att läsa.

Snart är det Adriennes tur att få ett fint inlägg. Hon fyller 6 år den 9 mars och vi väntar med spänning på att se hur hon växt, och få höra mer om hennes karaktär.

Utifrån det Madeleine hittills berättat om dottern har hon en helt unik personlighet, präglad av kvicktänkthet, charm och levnadsglädje.

Som prinsessan skrev i fjol i samband med Adriennes 5-årsdag:

"Grattis på födelsedagen Adrienne! Du är vår söta och charmiga lilla tjej som vi alla älskar så mycket!!".

Madeleines fina ord: "Väldigt kvicktänkt"

Redan som liten började Adriennes speciella personlighet synas. När Madeleine intervjuades av Mama vintern 2019, då Adrienne var lite över ett år, sa hon:

Annons

– Adrienne är väldigt enkel, glad, lugn och harmonisk, och bara hänger med. Nu är hon 16 månader så nu börjar man se lite mer egenskaper, hon är väldigt kvicktänkt och försöker hänga med de andra med sina små ben.

I Madeleines tidigare födelsedagsinlägg till familjens minsting har hon sagt att Adrienne är smart, omtänksam, en charmör och en glad liten prick.

Något som också blir tydligt varje gång vi får en glimt av lillsessan. Inte sällan har hon ett finurligt och åh så charmigt leende i mungipan:

Prinsessan Adrienne ler mot kameran
Prinsessan Adrienne är en kvicktänkt och charmig tjej!Jonas Ekströmer/TT

Foto: TTAnnons