Prinsessan Madeleines val – Sofia gör tvärtom

Prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine har många likheter – men i den här frågan har de motsatt åsikt.

Slå på ljud

Efter nästan ett och ett halvt år i nästintill total anonymitet förändrades allt när prinsessan Madeleine i somras valde att ta med sig hela familjen hem till Sverige igen, så som de brukar göra varje år men var tvungna att stå över förra sommaren på grund av pandemin.

Väl på svensk mark deltog Madeleine och Chris i flera kungliga aktiviteter, konserter på Solliden och inte minst prins Julians dop.

Officiella bilder fanns det därmed gott om, men på sociala medier har Madeleine fortsatt hålla sin restriktiva approach, även om hon traditionsenligt bjöd på en ny bild på Nicolas på hans födelsedag bland annat.

Prinsessan Sofia går sin egen väg

Någon som valt att göra tvärtom är prinsessan Sofia, som kontinuerligt lägger ut bilder på sig själv och sin familj på prinsparets eget instagramkonto. Trots att hon har tillgång till många professionellt fotade bilder väljer hon nästan alltid egna bilder som inte går att hitta någon annanstans. Det ger verkligen en känsla av att de är lite som alla andra och det är något som följarna verkligen uppskattar.

LÄS MER: Hovet om Victorias jobbuppdrag på Midsommarafton

LÄS MER: Kungens beslut för Sofia och Carl Philip på Solliden

LSÄ MER: Kungafamiljen bryter traditionen med prins Julians dop