Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Shaman Durek ertappad: Uppgifterna som Märtha Louise inte vill se

27 jan, 2023, 10:55 
Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett
Det höll inte ens i elva veckor.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Norska hovets uppgörelse med prinsessan Märtha Louises fästman Shaman Durek har spruckit – med en skräll.

Att skola om en kontroversiell och andligt frisinnad schaman från Beverly Hills så att han funkar i kungafamiljen var därmed exakt så svårt som kung Harald och drottning Sonja förutsåg.

KÄRLEKSBOMBEN: Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek förlovade!Brand logo
KÄRLEKSBOMBEN: Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek förlovade!

För trots alla krismöten på slottet så har 48-årige Durek Verrett nu utmanat sina blivande svärföräldrar genom att gå loss och prata om dem i sina sociala medier, närmare bestämt i direktsändningar på Instagram och Tik Tok:

Annons

– Såg ni inlägget som jag la ut om prins Harry? Jag hade ett samtal med min svärfar kung Harald och berättade för honom om svart kultur och om allt jag har gått igenom, sa Shaman Durek och fortsatte:

– Det visar hur mycket kärlek som de har till mig och hur mycket kärlek jag har till dem, och det visar den här familjens storhet och hur progressiv den är. Och att ha en så progressiv kung i Norge, det är ganska fantastiskt!

Kung Harald och drottning Sonja vid pressträff om uppgörelsen med prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek
Nya prövningar för kung Harald – det är inte helt lätt att ha en frejdig schaman i familjen.

Ja, så där ångade han på, den gode Durek. Trots att det strama avtalet som slöts mellan prinsessan Märtha Louise och kungahuset i november var mycket tydligt:

Annons

– Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett ska inte använda prinsesstiteln eller nämna Kungahusets medlemmar i sina kanaler på sociala medier, i medieproduktioner eller i förbindelse med någon annan kommersiell aktivitet.

Prinsessan Märtha Louises nya liv – utanför kungahuset

Prinsessan Märtha Louise i tiara
Märtha Louise – som tvingades lämna det norska kungahuset i och med avtalet i höstas.

Så man kan lugnt säga att Shaman Durek frestar på norska hovets tålamod. Men utåt håller de god min, och den officiella reaktionen är kungligt behärskad:

– Kungafamiljen fortsätter dialogen – tills nyordningen har satt sig, säger informationschefen Guri Varpe i en kommentar till VG.

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett på galamiddag på slottet i Oslo
I och med giftermålet blir Shaman Durek medlem av norska kungafamiljen. Men han måste hålla sig till reglerna!

Foto: TT.

Annons