Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan oigenkännlig på nya bilden – visar upp förändringen

11 jul, 2021, 12:37 

Prinsessan Sofia är den prinsessa som tar mest risker med sin frisyr!

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 27?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 27?

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip befinner sig mitt i sommarsemestern och de passar därför på att dela med sig av en hälsning till alla Instagramföljare.

Det första man ser är såklart alla de tre gulliga prinsarna, som sitter uppradade tillsammans med sina föräldrar i sommargrönskan. I knäet på prins Carl Philip ser vi lilla prins Julian, det nyaste tillskottet i familjen! Sen har vi storebror Alexander med ett brett leende i ansiktet och prins Gabriel som gör en busig min framför kameran!

Nästa sak som går att notera är prinsessan Sofias nya frisyr! Hon har även tidigare sportat lugg men då har det varit mer av en gardinlugg, den här gången är den betydligt mer rakt avklippt. Prinsessan Sofia klär verkligen i allt och bär upp den nya luggen med stil.

Kunglig semester på Solliden

Kungafamiljen brukar tillbringa midsommar på Solliden, kungligheternas semesterparadis! Den här sommaren kommer de alla vara samlade igen när Madeleine och Chris återigen har tagit sig till Sverige.

Här kan familjen koppla av och njuta av havet och lugnet som sommarstället kommer med.

Alla har nära till varandra, kungaparet bor i eget majestät på slottet och kungabarnen med tillhörande familjer i olika hus på området.

Annons