Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan säger sanningen om romansryktet med prins Christian: "Kunde bara le"

30 aug, 2023, 10:00 
Felicia Plåt
Prins Christian
Prins Christian är god vän med de italienska prinsessorna. Foto: TT

Ett romansrykte mellan prins Christian och prinsessan Maria Chiara har florerat under sommaren.

Annons

Prins Christian har haft en händelserik sommar. Prinsen har fångats på bild när han är på festival och andra roliga tillställningar. Tillsammans med sina vänner besökte han även Formel 1 tävlingen Grand Prix i Monaco, där ett speciellt rykte började blomstra mellan prinsen och en annan kunglighet.

Okända detaljen med Kate som ALLA har missat!Brand logo
Okända detaljen med Kate som ALLA har missat!

Prinsens romansrykte med italienska prinsessan

Under tävlingen syntes han på bild tillsammans med den italienska prinsessan Maria Chiara. De stod tätt intill varandra och det var många som undrade om de var ett par och ryktet började spridas.

Maria kommenterade däremot romansryktena tidigare i somras i en intervju med tidningen Corriere della Sera, där hon berättade att de bara är vänner.

– Vi har känt varandra sedan vi var små. Min far, Carlo, är gudfar till hans yngsta syster, Josephine, säger Maria och berättar att vänskapen mellan henne och Christian är fantastisk.

Annons

Prinsessan kommenterar romansryktet

Men sedan kom det nya bilder där Christian åt middag tillsammans med det italienska kungafamiljen och ryktena tog fart igen. Men nu verkar det som att prinsessan har fått nog och gått ut på Instagram för att sätta ner foten.

– Jag skulle vilja göra något klart i samband med de ogrundade ryktena om mig som har cirkulerat. Prins Christian och jag har en nära vänskap, börjar hon inlägget med och fortsätter:

– Men det är felaktig information som har spridits. Först kunde jag bara le åt ryktena, men efter en tid överskred de rykten som florerat gränsen för mitt sunda förnuft och har blivit något som strider mot sanningen.

Hon fortsätter sedan med att berätta att det är dags för henne att sätta stopp för ryktena som inte ska vara sanna, och menar att hon mer än gärna berättar om större händelser i henne liv. Men att det kräver att det är sanningsenligt.

– Även om vi alla drömmer om sagor, så är det verkligheten som egentligen betyder något, avslutar prinsessan inlägget med.

Annons