Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofia chockar alla med rejäl lyxstil– svindlande prislappen!

30 aug, 2022, 19:00 
Prinsessan Sofia
När prinsessan Sofia besökte Funkisfestivalen gjorde hon det med stil! Nu kan Svensk Dam avslöja den svindlande prislappen.
Annons
Det här är prinsessan SofiaBrand logo
Det här är prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia vet hur man klär sig som en sann kunglighet. Hon har en vana att ständigt leverera stilsäkra outfits och med sitt modemedvetna jag dra till sig folkets blickar.

I samband med Funkisfestivalen, Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med intellektuell funktionsnedsättning inom LSS, gjorde hon comeback från semestern med en riktig glamourchock.

Hon bar en färgglad kjol med vackra volanger, skapad av den svenska designern Maxjenny, som hon kompletterade med en svart långärmad topp, ett par svarta högklackade skor och en exklusiv kuvertväska.

Annons
Prinsessan Sofia
Prinsessan Sofia delar ut pris på Funkisfestivalen.

Prinsessan Sofias stil – svindlande prislappen

Kjolen från Maxjenny kostar drygt 9000 kronor, den långärmade toppen från By Malina cirka 1600 kronor, skorna från Stinaa J 4500 kronor och den exklusiva kuvertväskan från designer Susan Szatmáry drygt 16 000 kronor.

Man kan helt enkelt konstatera att det kostar att vara fin. Den svindlande prislappen landar på cirka 22 100 kronor och är inte direkt något som de flesta spontanshoppar sig till.

Foto: TT/Instagram

Annons