Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofia festade på vännens konsert – hemliga sms:en till popstjärnan

16 jul, 2022, 10:18 

Det var ingen slump att prinsessan Sofia och Carl Philip dök upp på stjärnans konsert igår.

Annons
Victorias chock • Daniels & Oscars urgulliga detalj • Plötsliga spexet – 3 hetaste snackisarna från Victoriadagen!Brand logo
Victorias chock • Daniels & Oscars urgulliga detalj • Plötsliga spexet – 3 hetaste snackisarna från Victoriadagen!

Igår var det partaj på Borgholms slottsruin! Carl Philip, prinsessan Sofia, prinsessan Estelle och Patrick Sommerlaths döttrar Anaïs och Chloe hade piffat till sig och hade ruinens bästa platser för popstjärnan Molly Sandéns konsert.

Men det är ingen slump att just prinsparet befann sig där, Molly Sandén är faktiskt en vän till kungligheterna. Här är allt du behöver veta om relationen!

Hemliga mötena

För den som minns prinsparets bröllop 2015 är denna bekantskap inget nytt. Molly Sandén och dåvarande pojkvännen tillika artisen Danny Saucedo uppträdde nämligen med en specialskriven låt, som gjorde prins Carl Philip märkbart rörd.

Men låten skrev de inte själva, utan med hjälp av ingen mindre än prinsessan Sofia! Molly Sandén och Danny hade gemensamma vänner med prinsparet, och förmodligen hade Sofia precis som många andra förtrollats av hennes magiska stämma.

Att prinsessan skrev musik med popstjärnan var högst hemligt.

Annons

– Vi hade skrivit på sekretessavtal, inte ens min pappa visste något. Den enda som visste var vår granne som hade hört låten genom väggen, men han visste ju inte vad den var till. Halva hovet visste inte ens om det för det fick ju inte komma ut, har Molly berättat för Aftonbladet.

Molly Sandén på Carl Philip och prinsessan Sofias bröllop 2015
Molly Sandén och Danny Saucedos duett blev en riktig succé.
Prinsparets bröllop 2015
Se bara själva på prinsparets reaktion!
Annons

Umgås med prinsessan

Det var inte frågan om att sjunga en trudelutt och sedan gå hem – Molly och dåvarande pojkvännen Danny Saucedo fick sig en riktig festkväll på slottet!

– Det var något av det mäktigaste i festväg jag har varit med om. Det var verkligen en bal på slottet. Jag fick uppfylla min Disneydröm, jag trodde att livet skulle vara som en Disneyfilm när jag var liten, säger hon till Aftonbladet.

Molly avslöjar även att hon och prinsparet umgås, och hon och prinsessan Sofia hade vid intervjutillfället sms-kontakt, men vad som sägs i meddelandena vill hon inte berätta. Kanske var det Molly som bjöd in vännen till konsert under fredagskvällen!

En av gångerna vännerna setts, här på Jul i Vasastan 2019.

Dessutom startade Sofia som bekant välgörenhetsprojektet Project Playground 2010, och har under åren samlat in storslagna summor. Bland de som hjälpt till att samla in pengar återfinns många kända namn, och däribland självklart vännen Molly Sandén.

Prinsessan Sofia festade loss på vännens konsert!

Foto: TT

Annons