Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofia gravid – kärleksresan med prins Carl Philip

11 dec, 2020, 15:00 
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan sofia gravid kärlekslyckan med prins Carl Philio
Blivande trebarnsföräldrar! Familjen växer på Villa Solbacken och vi tittar tillbaka på Carl Philips och Sofias kärleksresa. I år firar de fem år som gifta – och vad mycket härligt som har hänt sedan bröllopet i Slottskyrkan! Se filmen om kärlekslyckan!
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 50?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 50?

Vilken glädje för Carl Philip och Sofia! De har varit ett par i tio år och äkta makar i fem. Och tänk vad mycket som har hänt under årens lopp. Från det där första, pirriga, mötet i Båstad till bröllopet i Slottskyrkan och renoveringarna på Villa Solbacken. Deras drömhem.

Prinsessan Sofia gravid med tredje barnet

Sofia har förändrat Carl Philip och gjort honom tryggare och lyckligare. Deras älskade söner Alexander och Gabriel är kungafamiljen små charmknuttar och de lever ett trivsamt liv ute på Villa Solbacken. Ett hus som ju betyder otroligt mycket för dem både. Eftersom det en gång tillhörde prins Bertil och prinsessan Lilian.

Sofias resa från försiktig flickvän till självsäker prinsessa, med många kungliga uppdrag på sitt bord, är också helt otrolig. I dag är hon den en självklar del av den svenska kungafamiljen och omåttligt populär bland landets invånare.

Och nu ska fyra alltså bli fem. Vilket glädjebesked!

Carl Philip och Sofias kärlekssaga – se filmen!

Carl Philip och Sofia – en kärlekssaga!Brand logo
Carl Philip och Sofia – en kärlekssaga!

Foto: TT

Annons