Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofias bästa vän gästar känd podcast

30 jan, 2019, 10:00 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Sofia
Häromveckan gästade prinsessan Sofias bästa vän, William Värnild, Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast. Det blev ett öppet samtal om bakgrund, familj, vänskap och kärlek.
Annons

”Fantastiska William Värnild ute i min pod…William har sina rötter i Colombia, men adopterades bort som sexmånaders baby…William har under sin uppväxt i Västerås brottats med sina rötter och hade också en identitetskris trots sin trygga uppväxt. William kom ut som gay när han va 16 år…..flyttade till Stockholm efter gymnasiet och har bla blivit en firad Make Up artist… William har sminkat många internationella stjärnor, bla Back Street Boys.. Och när William fick frågan om å sminka Prinsessan Sofia till sitt bröllop, ställde vännen självklart upp. Tack för att du kom och delade med dig av din fina story💙 @watlas.”

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Så skrev kungens bästa väns hustru, Bathina Philipson (som ju är gift med Aje Philipson), på Instagram häromdagen. Anledningen är alltså det avsnitt av Bathinas podcast, som ligger ute nu. William Värnild, prinsessan Sofias nära vän som till vardags arbetar som makeupartist samt med pr, gästar podden. Avsnittet, som finns att lyssna på här, är både gripande och roligt. I podden har William och Bathina ett djupt samtal om bakgrund, familj, vänskap – och kärlek.

Annons

”Väldigt personligt, ärligt och förbannat trevligt att få vara podd gäst hos den glada, galna och snälla @bathina.philipson”, skrev William på Instagram efter inspelningen. 

Bathina Philipson och Aje
Bathina och Aje Philipson under bathinas flotta 40-årsfest.

”Prinsessan Sofia – lojal och omtänksam”

William Värnild talar en hel del om uppväxten i Västerås, om resan tillbaka till Colombia för att hitta sina rötter, att komma ut som homosexuell och om vänskapen med prinsessan Sofia.

– Prinsessan Sofia är otroligt, otroligt, lojal och omtänksam. Hon ligger mig varmt om hjärtat, slår William fast i podcasten.

William Värnild ELLE-galan
William Värnild och prinsessan Sofias syster, Lina Hellqvist, på årets ELLE-gala.

Förlovade sig nyligen

Poddavsnittet kretsar också kring Williams relation till pojkvännen Thomas. Paret förlovade sig nyligen, under en semester på Sri Lanka. William berättar om hur de träffades, och om hur Thomas ibland får ”stå ut med” att det hänger galaklänningar i taket därhemma, på grund av Williams arbete inom pr och makeup.

Läs mer:

Foto: TT

Annons