Prinsessan Sofias lyxköp – visar upp på nya bilderna från New York

05 apr, 2023, 15:04 
Sofia har gjort det igen!
Annons

Just nu befinner sig prinsessan Sofia och prins Carl Philip i New York för ett viktigt ändamål – resans fokus ligger helt och hållet på deras hjärtefråga; barn och dyslexi.

Och till New York har våren kommit. Då passar prinsessan på att visa upp ett nytt lyxköp!

Därför fick kungen fira ensam • Victorias erkännande – blivit varnad • Christinas splittring med kungen – 3 kungliga snackisar från vecka 13!
Därför fick kungen fira ensam • Victorias erkännande – blivit varnad • Christinas splittring med kungen – 3 kungliga snackisar från vecka 13!

Prinsessan Sofias möte med prinsessan Beatrice skapar rubriker utomlands

Det två dagar långa besöket har varit fullspäckat. De har besökt en skola i staden för att se hur de jobbar med dyslexi, och medverkat på rundabordssamtal.

Dessutom resans stora snackis: det blev ett kungligt möte i New York! Plötsligt dök hon upp på prinsparets Instagram, prinsessan Beatrice!

Prins Carl Philip, prinsessan Beatrice och prinsessan Sofia

Beatrice är drottning Elizabeths barnbarn, och hon delar Sofia och Carl Philips brinnande engagemang kring dyslexi-frågor. Detta otroliga kungliga möte har skapat rubriker runt om i världen. Danska Billed Bladet skriver om träffen, och även sajten Hello väljer att uppmärksamma återföreningen.

Annons

För visst är det en återförening. I fjol chockade den kungliga trion alla – med ett hemligt möte på slottet i Stockholm!

Prinsessan Sofias lyxiga klädval i New York

Än är det ganska kyligt i Sverige, men kikar man på bilderna från tvärs över Atlanten ser New York ut att bjuda på ljummare väder. Sofia har fått plocka fram eleganta vår-outfits, som fått alla att häpna!

Under en av dagarna bar hon ett, åtminstone för oss, sprillans nytt vitt set från favoritmärket Andiata. Det uppmärksammar den skarpa sajten UFO No More som har full koll på kungligheternas klädval.

Det var när prinsparet träffade den svenska generalkonsuln Camilla Mellander i New York som Sofia visade upp det lyxiga köpet. Setet går loss för drygt 7000 kronor, och hon matchade det ledigt med en randig topp under. Så snyggt!

Foto: Instagram

Annons