Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofias nya budgetköp – se lyxiga ringen!

13 mar, 2023, 18:45 
Prinsessan Sofias ringar

Den nya spektakulära ringen på prinsessan Sofias långfinger.

Annons
Historiska utställningen invigd – kungafamiljen på plats!Brand logo
Historiska utställningen invigd – kungafamiljen på plats!

Snart åtta år som kunglig och prinsessan Sofia har juvelskrinet fullt av statementsmycken: Från förlovningsringen till tiaran med topping av akvamariner, smaragder, pärlor och turkoser.

Men med åren har Sofia också gjort sig känd för en annan sak: Sin kärlek till glamourösa cocktailringar – och nu ståtar hon med en sprillans ny på sitt högra långfinger.

Kungafamiljen hade samlats på slottet för att inviga vårens nya jätteutställning Vasa till Bernadotte, och prinsessan Sofia gled in iförd en vinröd fodralklänning från Andiata – samt denna spektakulära ring.

Annons
Prinsessan Sofias nya ring från Caroline Svedbom
Prinsessan Sofias nya statementsmycke från Caroline Svedbom som Ufonomore efter mycket letande kunde identifiera, och visa upp på Instagram.

En maffig och guldglänsande cocktailring som satte myror i huvudet på fashionistorna. Ända tills kungliga modeexperten Sarah Williams och hennes fantastiska sajt Ufo No More lyckades lösa mysteriet.

Ringen ifråga kommer från svenska smyckedesignern Caroline Svedbom och är enligt Sarah Williams från en kommande kollektion. Och så var den gåtan löst!

Prinsessan Sofias ringar

Men nu undrar du förstås över detta med priset.

Ringarna från Caroline Svedbom kostar enligt hennes egen sajt mellan 395 kronor och 1 195 kronor. Så kanske kan man till och med kalla prinsessan Sofias nya ring för ett budgetköp?

Annons
Prinsessan Sofia och kronprinsessan Victoria, båda i klänning från Andiata
Prinsessan Sofia och kronprinsessan Victoria i utställningsvimlet på slottet.

Hur som helst bra mycket mindre än den här superexklusiva statementringen från belgiska Bigli, som vi såg prinsessan Sofia bära på slottet så sent som häromveckan.

Prinsessan Sofias pushpresent – en ring från
Pushpresenten. De tre ringarna symboliserar (enligt obekräftade uppgifter) Sofias och Carl Philips tre barn, prins Julian, prins Gabriel och prins Alexander.

Den är i guld med en grön aventurin, en blå topas och en bergkristall, och den ska ha kostat 62 000 kronor när prins Carl Philip köpte den till Sofia år 2021, enligt uppgift i pushpresent.

Annons

Foto: Linda Broström/Kungliga Hovstaterna, TT, Sarah Williams/Ufonomore/Instagram.

Annons