Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofias syster Lina väntar barn – stor lycka i familjen Hellqvist

19 aug, 2021, 18:30 
Prinsessan Sofia Lina Hellqvist
Det är stor babylycka i familjen Hellqvist: Prinsessan Sofias syster Lina Hellqvist ska bli mamma – nu väntar hon sitt första barn.
Annons
Här anländer gästerna till prins Julians dopBrand logo
Här anländer gästerna till prins Julians dop

Svensk Dam har varit i kontakt med Lina Hellqvist genom hennes nära vän, PR-drottningen Christina Saliba som arbetat med Lina i många år, och hon bekräftar nu den glada nyheten:

– Det stämmer. Lina Hellqvist och hennes sambo Mattias Wikström väntar barn och paret är väldigt glada för det, säger Christina Saliba.

Lina Hellqvist sambo Mattias Wikström Prins Julians dop
Lina Hellqvist och hennes sambo Mattias Wikström på prinsdopet i lördags.

Prinsessan Sofia, 36, blir därmed moster – och småprinsarna Julian, fem månader, Gabriel, snart 4 år, och Alexander, 5, får en babykusin, som dessutom kommer att vara så gott som jämnårig med prins Julian. Och detta betyder också att Marie Hellqvist blir mormor igen.

Annons

Vid dopet i lördags fanns hela familjen Hellqvist på plats på Drottningholm och Linas graviditet gick att ana redan då. Men nu är det alltså bekräftat att paret ska bli föräldrar. Det väntade barnet blir Linas första.

Sofias syster Lina Hellqvist blir mamma

Prinsessan Sofias syster Lina Hellqvist
En ny familjemedlem är på väg.

Lina Hellqvist är 39 år och arbetar med strategiska partnerskap på Insamlingsstiftelsen Project Playground, där prinsessan Sofia numera är hedersordförande i styrelsen.

Den blivande pappan Mattias Wikström är 47, och IT- och säkerhetschef på Advokatfirman Cederquist i Stockholm. Paret bor i Järfälla utanför Stockholm.

Prinsessan Sofia Familjen Hellqvist Mormor Britt Rotman
Hela familjen Hellqvist: Mormor Britt, mamma Marie, pappa Erik, samt systrarna Sara, Lina och Sofia.

Foto: TT.

Annons