Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofias utseendeförändring – skiljer bara två dagar mellan bilderna

08 okt, 2022, 11:00 

Vilken skillnad!

Annons
Madeleines tokhyllning • Hon tar över Elizabeths vovvar • Kungens frågodiss – 3 kungliga snackisar från vecka 40Brand logo
Madeleines tokhyllning • Hon tar över Elizabeths vovvar • Kungens frågodiss – 3 kungliga snackisar från vecka 40

Prinsessan Sofia har ett gäng riktigt hektiska och fartfyllda dagar bakom sig. Ändå lyckas hon bolla allting med bravur – vilken powerkvinna.

Sofia lyckas skifta mellan livet som trebarnsmamma, och glammig prinsessa på fest på ett ögonblick, och ibland är det nästan svårt att tro att det är samma person!

Fullspäckade dagen

Ja, förra veckan hade prinsessan mycket att stå i. På tisdagen den 27:e september drog de kungliga åtagandena igång. Prinsessan Sofia och Carl Philip gjorde kungaparet och kronprinsessparet sällskap på riksmötets öppnande.

Traditionsenligt inleddes det med en gudstjänst i Storkyrkan i Gamla Stan, för att sedan ta sig till riksdagshuset där kungen officiellt förklarade det nya arbetsåret öppet.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på riksmötets öppnande.
Klädkoden dagen till ära var svart och vit, och det hade Sofia självklart full koll på.

Redan samma kväll var det dags att ge sig ut igen. Den högtidliga dagen gick i mål i Konserthuset, på Hötorget i Stockholm, där det var festföreställning för att fira dagens öppnande. Prinsessan Sofia dök upp i dagens andra svarta blåsa – piffig och vacker som en dag!

Annons
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia utanför Konserthuset
Vilken succéklänning!

Visade upp prins Julian

Förhoppningsvis hann Sofia ladda batterierna, för bara två dagar senare stod nästa festlighet på schemat. Den 29:e september, på torsdagen, bjöd kungen in till fest på Slottet!

Det var representationsmiddag i Karl XI:s galleri med 150 inbjudna gäster från Sveriges alla olika hörn. Mycket minglande med politiker, idrottsmän, diplomater och andra som kungafamiljen stött på under sina många resor.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på representationsmiddag på Slottet
Wow, som tagna ur en saga! Prinsessan Sofia briljerade i sin ljusa klänning.

Sedan var det äntligen helg, men Sofia låg inte hemma på soffan i Villa Solbacken. Prins Carl Philip tävlade i Porsche Carrera Cup på Mantorp Park, där han kammade hem två racingpokaler! Prinsessan tog med sig prins Julian och prins Gabriel den vackra lördagen, för att titta på Carl Philip ute på banan.

Annons

Men här var det en helt annan Sofia vi såg. Galaklänningen fick stanna hemma, och istället var hon bekväm i en cool keps, stickad tröja och härlig höstjacka. Ja, galaprinsessan blev småbarnsmamma – som hade fullt upp med att hålla koll på sina småttingar. Som hon strålade, vacker som vanligt!

Prinsessan Sofia och prins Julian
Slutligen, en betydligt mer avslappnad prinsessa, helt undercover!

Foto: TT

Annons