Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Sötchock! Prinsessan Sofia visar upp prins Julian, 1 år – första gången på månader

02 okt, 2022, 05:00 

Vilken överraskning!

Annons
Se filmen: Sofias romantiska ögonblick med Carl Philip!Brand logo
Se filmen: Sofias romantiska ögonblick med Carl Philip!

Under lördagen var det dags för familjeutflykt! Prins Carl Philip ägnade sig åt sitt favoritintresse racing, när tävlingen Porsche Carrera Cup skulle avgöras på Mantorp Park.

Förutom att kungen hade tagit sig dit den fina höstdagen för att titta på sonen, var prinsessan Sofia där och stöttade sin make – med lillprinsarna Julian och Gabriel!

Vann två tävlingar

Det blev minst sagt en lyckad eftermiddag för prins Carl Philip. Hann kammade hem två race – och firade storslaget genom att hälla champagne på sin medtävlande Aksel Lund Svindal som kom på en tredje plats.

Prinsens intresse för motorsport är ingen hemlis, och inte heller att han delar det med sin far. År 2019 fick kärleken till sporten iväg dem på en gemensam resa till Monaco för att se på den ikoniska formel 1-tävlingen Grand Prix.

Och vem vet, kanske kommer bilintresset gå i arv ytterligare en generation. På plats syntes nämligen prins Julian, 1, och prins Gabriel, 5, – och de var verkligen på gott humör!

Annons

Nya bilderna på Julian och Gabriel

Det är inte alltför ofta vi får en glimt av de små prinsarna, de lever ju faktiskt relativt normala liv om man jämför med deras kungliga kusin Estelle. Det är när Sofia delar en härlig bild på Instagram, eller när nån av småpojkarna fyller år som man kan räkna med att få sig en liten glimt.

Men nu var det alltså dags! Och visst är det en sak som fångar all uppmärksamhet – hur stor prins Julian blivit! Den lilla ettåringen har börjat stappla runt på sina egna ben, och har vuxit rejält sedan vi såg prinsessan Sofia dra runt på en vagn ute på Solliden i fjol med minstingen.

Se bilderna nedan, vilken härlig lördag!

Prinsessan Sofia med prins Julian och prins Gabriel
Vilket härligt gäng! Men prins Alexander saknades självklart.
Prinsessan Sofia med prins Julian
Julian har blivit så stor!
Prins Julian, prins Gabriel och prins Carl Philip
En busig prins!
Prinsessan Sofia med prins Julian
Pappas trofé var minst sagt rolig att leka med.
Prinsessan Sofia med prins Julian och prins Carl Philip
Firar vinnaren!
Det busades en hel del.
Prins Julian
Prinsen verkar hittat något intressant!
Annons

Foto: TT

Annons