Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofias utseendeförändring – chockar alla!

11 jan, 2022, 08:00 

Prinsessan Sofia är inte rädd för förändring – nu visar hon upp den ännu en gång!

Annons
Kungaparet visar upp hemmet – och Sofia gör comeback! Så var statsbesökets andra dagBrand logo
Kungaparet visar upp hemmet – och Sofia gör comeback! Så var statsbesökets andra dag

Det råder sjukstuga i svenska kungafamiljen med både kungaparet och kronprinsessparet som testat positivt för covid-19 med varierande grader av symptom.

Nu för tiden går mycket att ändra till digitalt när de kommer till uppdrag och dylikt och det ser vi på kalendern att kungen och Victoria har utnyttjat. De har båda deltagit i Folk och försvars rikskonferens under måndagen vilket även fortsätter under tisdagen men i övrigt är schemat rensat på uppdrag.

Vissa är svårare att ställa in än andra och som tur var finns det två till personer som kan vara stand in, nämligen prinsessan Sofia och prins Carl Philip.

Under måndagen fick de rycka in och ta Victoria och Daniels plats för att se föreställningen "Fira demokratin – 100 år" i Annexet, där riksdagen uppmärksammar att det är 100 år sedan de första kvinnorna tog plats i riksdagen.

Sofia, som inte synts till offentligt sen statsbesöket av det spanska kungaparet i slutet av november förra året, fullkomligen strålade vid Carl Philips sida. Hon visade dessutom upp en helt ny look, istället för sin trendiga gardinlugg som vi är vana att se henne i från och till de senaste åren så hade hon nu klippt en hellugg som stylats med för för att ligga rakt ned mot hennes ögon. Supersnyggt och kul med ett ännu lite mer vågat val av frisyr på Sofia!

Annons