Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan visar upp gravidmagen – träder fram efter alla skriverier!

20 jan, 2024, 20:35 

Kungafamiljen växer – nu visar prinsessan upp gravidmagen!

Annons

En ny liten kunglighet är påväg till världen! Det stod klart i mitten av december när prinsessan Alexandra av Luxemburg meddelade att hon väntar barn.

Nu visar hon för första gången upp gravidmagen!

Här är Europas alla kungahus!Brand logo
Här är Europas alla kungahus!

Lyckan i kungafamiljen – prinsessan Alexandra visar upp gravidmagen

Alexandra är enda dotter till storhertig Henri och storhertiginnan Maria Teresa av Luxemburg, och är sjua i tronföljden. Och snart får de alltså ytterligare ett barnbarn!

Prinsessan Alexandra
Prinsessan Alexandra ska bli mamma!

Prinsessan Alexandra är sedan i fjol lyckligt gift med fransmannen Nicolas Bagory. Bröllopet ägde rum ett par mil från Saint Tropez i Saint Trophyme-kyrkan, och det var en riktig kärleksfest!

Annons

Och nu växer alltså deras familj. Alexandra närvarade i dagarna vid en nyårsmottagning på slottet i Luxemburg – och då fick vi se hennes gravidmage för första gången! Prinsessan strålade verkligen och bar en vacker enarmad blå klänning.

Stora babylyckan i kungafamiljen – tre bebisar på kort tid

Det verkar vara något i vattnet i Luxemburg. På kort tid har nämligen bebisnyheterna avlöst varandra på löpande band! I mars förra året kom prins Francois till världen, son till arvstorhertig Guillaume och prinsessan Stéphanie, och för några veckor sedan fick Guillaumes bror prins Felix och frun Claire sitt tredje barn.

Prins Felix och Claries son fick namnet Balthazar, och föddes den sjunde mars. De har sedan tidigare barnen Amalia, 9, och Liam, 7.

Exakt när prinsessan Alexandra och Nicolas barn kommer till världen håller de för sig själva, men klart är att det är till våren – och den lille är givetvis mycket efterlängtad av familjen!

Foto: TT

Annons