Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessornas stora förändring går inte att missa – bilderna säger allt!

02 aug, 2023, 13:30 
Felicia Plåt
Spanska kungafamiljen
Kungahusen delar med sig av sommarbilder. Foto;TT

De spanska prinsessorna har växt till sig.

Annons

Under sommarmånaderna tas det nog lite extra många bilder. Detta på grund av att många vill föreviga minnen från olika resor, stunder med familjen. Och sommaratmosfären gör allt lite vackrare.

Allt om Spaniens kungahus!Brand logo
Allt om Spaniens kungahus!

Kungligheternas sommarbilder

Några som har delat med sig av lite somriga familjebilder är kungligheter runt om i världen. Nu passar de verkligen på. Exempelvis har prinsessan Sofia och prins Carl Philip visar upp hela familjen i en somrig bild på Instagram.

– Sommarhälsning från oss, skriver prinsparet på Instagram, där vi kan se alla tre sönerna riktigt sommar-fina.

Även norges kronprinspar visade upp delar av deras resa till nordnorge, och det verkade vara en riktigt fin resa tillsammans.

Men nu har även den spanska kungafamiljen gått i de skandinaviska ländernas fotspår. De har nämligen släppt några nya bilder på familjen när de är på Mallorca, enligt tidningen People.

Annons

Döttrarnas stora förändring

Vi kan se drottning Letizia, kung Felipe och deras två döttrar prinsessan Infanta Sofia, och prinsessan Leonor. På bilderna är de omringade av vacker natur och verkar njuta av vad ön har att erbjuda. De befinner sig i Jardines de Alfabia, vilket är en vacker trädgård på öns västra sida.

Bilderna är väldigt vackra och det är en detalj i bilden som har fått många att reagera. Se och hör Norges kungliga expert Caroline Vagle påpekade nämligen att döttrarna verkligen har vuxit till sig, nu är de längre än deras mamma.

Spanska kungafamiljen
Döttrarna har blivit längre än sin mor.

– Oj, vad tiden går fort! De två söta små tjejerna är "plötsligt" nästan vuxna, och har båda vuxit ur sin mamma. Familjen går verkligen in i en ny era, vilket jag antar är tråkigt för kung Felipe och drottning Letiza, säger Caroline till Se och Hör Norge.

I augusti ska även deras dotter Leonor gå med i försvarsmakten och vara där i tre år. Döttrarna börjar bli stora vilket betyder att de snart kommer flyga ut från huset och börja stå på sina egna ben. Vilket deras föräldrar är glada över men även kan tycka är lite sorgligt, då de kommer sakna sina döttrar.

Annons