Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mette-Marits sorg för sonen – nu förändras allt

02 aug, 2023, 09:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Mette-Marit och Marius
Sonen går igenom ett uppbrott. Foto: TT

Marius Borg Høiby flyttar in på Skaugum efter uppbrottet

Annons

Under ett års tid var kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borg Høiby i ett förhållande med den norska influencern Nora Haukland.

Mette-Marit & Haakon på kärleksresa – allt fångas på filmBrand logo
Mette-Marit & Haakon på kärleksresa – allt fångas på film

Marius och Noras plötsliga uppbrott

I början av sommaren avslöjade Nora parets sommarplaner till Se och Hör, men i av juli kunde hon även bekräfta för VG att paret hade gått skilda vägar. Vilket kom som en chock för många.

– Jag kan bekräfta att jag och Marius har valt att separera. Vi önskar bara varandra lycka till på vägen framåt, sa hon till tidningen.

Efter uppbrottet var det radiotystnad från både Nora och Marius, vilket är förståeligt. Men efter ett tag kunde Nora dela med sig av sina tankar på Instagram.

– Jag har stor tacksamhet för vårt förhållande, ett år jag inte hade varit utan. Det har varit mycket kärlek och mycket känslor. Jag är så glad för det stöd och kärlek jag och Marius har gett varandra. Det är alltid svårt att släppa kärleken, men ibland är det rätt, skriver Nora i ett inlägg på Instagram till sina 88 tusen följare.

Nora Haukland
Nora har varit i ett förhållande med Marius under ett års tid. Foto: Instagram.

Marius har flyttat in hos mamma Mette-Marit

Under förhållandet var paret sambos. De bodde först i en lägenhet på Skaugum som Marius hade flyttat in i efter sitt tidigare break från modellen Julianne Snekkestad. Sedan fick de en lägenhet i Frogner i Oslo, dit de flyttade in kort efter.

Annons

Men efter det plötsliga uppbrottet ska Marius flyttat in i Skaugum igen, skriver Se och Hör Norge. Efter ett uppbrott vill man gärna söka stöd hos nära och kära och vad är inte bättre än att flytta närmre mamma.

Nu kan Marius prata och gråta ut till sin mor som säkerligen är väldigt sorgen över att se sin son gå igenom ett jobbigt heartbreak. Men de tycker nog alla det är skönt att kunna ha Marius hemma och få lite kvalitetstid tillsammans.

Under sommaren har vi sett Marius tillsammans med familjen och han har även varit på Ibiza. Han har även ägnat tid åt sitt stora motorcykelintresse. Marius och Nora skulle åka på motorcykelsemester tillsammans med uppbrottet stoppade de planerna.

Annons