Privata bilden hos Frederik och Mary – så har du aldrig sett dem förrut

Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary.

Foto: TT

Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary ger en inblick i privata livet med barnen. Se den ovanliga bilden från deras hem!

Enorma klyftan mellan Joachim och Frederik i Danmark!
0:38

Efter reklamen: Enorma klyftan mellan Joachim och Frederik i Danmark!

(0:38)

Slå på ljud

Kronprins Frederik, 54, och kronprinsessan Mary, 50, har precis tagit sig igenom en intensiv höst med kontroverser som löst av varandra.

Det är få som har missat att det varit mycket snack och osämja i och omkring danska kungafamiljen efter att drottning Margrethe fråntog Frederiks lillebror prins Joachims barns titlar.

Efter nyår är det endast kronprinsens barn prins Christian, prinsessan Isabella och tvillingarna prins Vincent och prinsessan Josephine som har kungliga titlar.

Osämjan har lagt sig – eller?

Nu verkar alltså hela familjen kunna träffas igen – i alla fall när de har allmänhetens ögon på sig...

Nyligen firades drottning Margrethes 50 år på tronen igen genom en kunglig officiell lunch på stadshuset i Köpenhamn. Närvarande var prins Joachim och hans Marie samt kronprinsparet.

Marys avslöjande om privatlivet med Frederik – efter svåra tiden: "Blev också inspirerad"

Delar hemma–bilden : Prins Vincent har popcorn–fest

Vi är ju så vana att se kronprinsfamiljen i samband med lyx och flärd. Det är lätt att tro att det alltid är pomp och ståt som gäller för en kunglighet.

Den nya bilden som delades på danska kungahusets instagram bevisar att Frederik och Mary är en tillsynes vanlig familj.

De kopplar gärna av i soffan en söndag –likt oss andra.

Hur bedårande är inte familjens hund?

"Vi är klara till EM–final. Det är nu det gäller!" skrivs till bilden.

På bilden kan vi se prins Vincent, 11 år, bänkad framför en avgörande handbollsmatch med en stor skål med popcorn. Det är danska damlandslaget som möter norska handbollslaget, det skriver Billed Bladet.

Det blev alltså inte vinst för danskarna, något som inte stoppade kronprinsfamiljen från att prisa landslaget. De var mycket stolta över lagets prestation och ett silver.

"Hatten av för det danska damlandslaget i handboll! Efter en riktig fajt har de levererat enda in till slutet" skrivs i ett nästkommande inlägg.

Chockbeskedet! Prinsen säger upp sig – flyr landet efter splittringen

Foto: TT