Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Privata bilderna på Carl Philip – utan Sofia

18 feb, 2024, 12:00 
Nu delas bilder på prins Carl Philip på nätet – utan prinsessan Sofia.
Annons

Det pågår folkfest i Umeå just nu – och prins Carl Philip var där! Under torsdagen var det dags för Svenska rallyt 2024 att invigas, och prinsen som har ett gediget motorintresse var givetvis på plats.

Nu delas privata bilder från dagarna på nätet – och Sofia syns inte till.

Därför lämnar kungen & Silvia Sverige • Uppgifter: Fergie & Andrew kan bli ett par igen • Nya bilden på Leonore välter internet – 3 kungliga snackisar från vecka 7!Brand logo
Därför lämnar kungen & Silvia Sverige • Uppgifter: Fergie & Andrew kan bli ett par igen • Nya bilden på Leonore välter internet – 3 kungliga snackisar från vecka 7!

Prins Carl Philip inviger Svenska rally 2024 – egna orden

Svenska rallyt pågår mellan 15-18 februari, och enligt den kungliga kalendern tillbringade Carl Philip torsdagen och fredagen på rallyt i Umeå.

Tävlingen invigdes med pompa och ståt, och ett invigningstal signerat prinsen nere på Skeppsbrons scen:

– Förhållandena kunde inte vara bättre – mycket snö, glada förare och naturligtvis en fantastisk publik!, sa prins Carl Philip i sitt tal på engelska.

Annons

– Vad är det som gör rally så speciellt? För mig tror jag att det är samarbetet mellan föraren och medföraren på högsta nivå – både individuellt och med teamet. Ibland är det som om bilen dansar i skogen och följer vägens svängar och toppar!

Prins Carl Philip håller invigningstal under svenska rally
En roligare dag på jobbet!Peo Möller/TT

Nya privata bilder på prins Carl Philip – utan Sofia

Förutom prinsen var givetvis landets främsta rally-talanger på plats, och en stor skara publik som njöt av motorsport i toppklass i ett vackert snötäckt Umeå.

Annons

Fredagen tillbringade prins Carl Philip själv längs banan, och såg de snabba bilarna susa förbi i skogarna. Givetvis njöt prinsens rejält, han brinner för motorsport och racing och tävlar själv när tid finns.

– Numera är han småbarnspappa, han hinner inte lika mycket, så han har trappat ner. Men förut tävlade han jättemycket och hade verkligen månader av intensiv träning, berättade Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall i Efter fem.

På Instagram delade prinsparet aningen mer privata bilder från fredagen, på prins Carl Philip och hans sällskap. Prinsessan Sofia syntes däremot inte till, och förmodligen var hon hemma med barnen.

Prins Carl Philip i Umeå för Svenska rally
Prins Carl Philip i Umeå för Svenska rally

Foto: TT

Annons