Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Privata Madeleine! Bilden hemma på Hovstallet – så har du aldrig sett prinsessan

21 aug, 2022, 14:00 
AvSimon Holm Stålhand

Så härligt att se!

Annons
10 kungliga saker att se fram emot 2022!Brand logo
10 kungliga saker att se fram emot 2022!

Prinsessan Madeleine har haft en händelserik sommar och har därför varit med i mycket skriverier. Det mesta har dock handlat om hennes make, Chris O'Neill.

Men trots alla skriverier om Chris så verkar det som att prinsessan Madeleine och familjen har haft en ljuvlig sommar i Sverige – både på semesterparadiset Öland och i Stockholm. Förra veckan var Madeleines sista semestervecka i Sverige, innan hon och barnen hoppade på planet hem till Florida igen. De sista dagarna spenderades på ett väldigt mysigt sätt: Leonore, Nicolas och Adrienne fick nämligen ridlektioner vid Hovstallet – vilket verkar ha varit väldigt uppskattat.

Leonore, Nicolas och Adrienne
Barnen verkar ha haft det toppen!

Madeleine strålade i en avslappnad, men sommarfräsch outfit. Vita jeans, rosa blus och träskor med ett klassiskt kurbitsmönster. Det är så härligt att se henne så avslappnad!

Annons

Avslappnade tiden på Östermalm

När prinsessan befinner sig i huvudstaden bor hon sedan flera år tillbaka i lyxlägenheten på Hovstallet på Östermalm. Den exklusiva femrummaren renoverades 2014, för hela 6,8 miljoner kronor. Prinsessan Madeleine och hennes make Chris är kända för att ha god smak och de gillar kvalitét och exklusiv design.

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine ser så avslappnad ut!

Köket i bostaden går i marmor och inte vilken som helst, utan är i den fina carraramarmorn. Även vitvaror har bytts ut till mer exklusiv sort och paret har även låtit installera en trevlig vinkyl och en riktigt härlig spis. Nu när familjen är om fem personer kan det vara bra med gott om förvaring. Och det har prinsessparet så klart tänkt på. Paret har nämligen låtit installera hela 42 garderobsdörrar i sin Stockholmsbostad. Säkerligen elegant platsbyggda sådana för optimal kvalité och design och för att slippa onödiga mellanrum mellan väggar och garderober.

Annons

Något som måste ha känts extra avslappnande för Madeleine är att säkerheten är betydligt bättre än vad den varit tidigare. Familjen har nämligen blivit utsatta för ett inbrott i sitt hus i Florida. Det var under 2020 som familjen hade ett inbrott och valde att flytta direkt.

– Prinsessan Madeleine och Chris har haft inbrott och Madeleine vågar inte bo kvar i huset, berättade en uppgiftslämnare till Svensk Damtidning.

Lyckligtvis verkar det som att Madeleine har hittat tryggheten igen, för visst ser hon avslappnad och lugnt ut!

Annons