Reaktioner efter bilden på prins Alexander

Den lilla prinsen var med på bild för första gången på månader!

I helgen fick vi för första gången på länge se en ny bild på prins Alexander när han följde med pappa Carl Philip på det te deum som hölls för att uppmärksamma födseln av hans lillebror, prins Julian.

Det var en rejäl överraskning kungahuset bjöd på och det var så kul att få sen den lila prinsen igen, senast var till jul då de bjöd på en adventsbild!

I sociala medier lät reaktionerna inte vänta på sig! Framför allt var det hans långa och busiga frisyr som väckte uppmärksamhet.

Söndagen den 28 mars hölls Te Deum i Slottskyrkan på Kungliga slottet med anledning av Prins Julians födelse. Kungaparet, Prins Carl Philip, Prins Alexander och Prinsessan Sofias föräldrar samt syster Lina deltog i gudstjänsten.

Henrik Garlöv

”Jättesöt. Så trevligt att han får ha långt hår, istället för välfriserade och kortklippta frisyrer på pojkar i kungahusen.” skriver en användare.

”Han är så söt!” skriver en annan.

Såklart fann det de som inte kunde hålla sig från att kommentera något negativt, men då fanns det andra som sa emot...

”Lätt chockad över negativa kommentarer här ovan! Av VUXNA människor! Har man inget snällt att säga så är man tyst! Skäms på er!” skriver en. Bra rutet!

LÄS MER: Madeleine och uppbrottet som förändrade kungahuset

LÄS MER: Kungen pressades på en kvarts miljon av påstådd älskare

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet