Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Robinson-stjärnans oväntade koppling till kungen och drottningen – berättar själv

19 okt, 2022, 10:30 
Drottning Silvia, kung Carl Gustaf och Isabella Resmark

Nu avslöjar Isabella Resmark om händelsen med kungen.

Annons
Här är alla programledare i "Robinson"!Brand logo
Här är alla programledare i "Robinson"!

Isabella Resmark gjorde stor succé under fjolårssäsongen av Robinson. Dessvärre tvingades hon och flera andra deltagare lämna programmet när det började spridas corona i lägret.

Därför var det nog många som jublade när det kom fram att hon skulle göra comeback i årets upplaga av det populära äventyrsprogrammet – men den här gången i systerprogrammet Gränslandet.

– När de ringde och frågade kändes det som att ens narcissistiska ex ringde och ville ha en tillbaka. Då var min första tanke att inte gå tillbaka till en ”toxic relation” så jag sa att jag ville fundera. Men sen insåg jag att jag ändå ville återvända för vår tid ihop var rätt bra, säger hon till QX.

Annons
Isabella Resmark
Isabella Resmark i Robinson.

Isabella Resmarks koppling till kungen

Det som inte många vet är att Isabella Resmark har en kunglig koppling. Hon är nämligen dotter till den berömda operasångerskan Susanne Resmark, som förra året tilldelades medaljen Litteris et Artibus av kungen.

– Ja, jag har en mamma som är en världsberömd operasångerska. Hon har rest världen över och stått på scenen på Metropolitan i New York, säger Isabella Resmark till Hänt och fortsätter:

– Hon har fått medalj av svenska kungen och blivit adlad av danska drottningen. Hon har haft en väldigt stor karriär.

Annons
Susanne Resmark och kung Carl Gustaf och drottning Silvia
Operasångerska Susanne Resmark får medaljen Litteris et artibus av kung Carl Gustaf tillsammans med drottning Silvia vid en medaljutdelning i Lovisa Ulrikas matsal på Stockholms slott.

Jill Johnson fick pris samma år

Även countryartisten och den folkkära musikerna Jill Johnson tilldelades priset, som lyfter framstående konstnärliga insatser inom exempelvis musik, samma år.

”En oförglömlig dag på Kungliga Slottet tillsammans med min dotter Havanna och en härlig skara medaljörer. Jag är mycket hedrad av uppmärksamheten och medaljen Litteris Artibus och tar med mej dagens högtidliga upplevelse och Ers Majestäts uppmuntran i framtida uppdrag”, skrev Jill Johnson på Instagram.

Jill Johnson
Jill Johnson.

Foto: TT

Annons