Rörande detaljer i bilden på Victoria och Estelle – alla ser samma sak

Kronprinsessan Victoria och Prinsessan Estelle

Victoria och Estelles gulliga detalj har minst sagt blivit en riktig snackis.

5 gånger Estelle har burit Victorias gamla kläder!
0:37

Efter reklamen: 5 gånger Estelle har burit Victorias gamla kläder!

(0:37)

Slå på ljud

Fredagkvällen bjöd på kunglig fest när flera av Europas kungligheter samlades för att fira prinsessan Ingrid Alexandra fyllde 18 år i januari.

På grund av coronapandemin fick firandet av den norska prinsessan skjutas upp, men under fredagen var det alltså äntligen dags för den efterlängtade galamiddagen i Ingrid Alexandras ära.

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel

Victoria imponerade i sin vackra klänning.

/ dana press

Svenska kungafamiljen gästade

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel samt barnen prinsessan Estelle och prins Oscar var några av de drygt 200 gästerna som deltog i firandet.

Estelle och Oscar höll varandra i handen när de anlände till galamiddagen strax före sina föräldrar. Så gulligt!

I vanlig ordning var vår framtida drottning strålande vacker under fredagens firande när hon anlände till slottet i norska flaggans färger. Victorias vita, eleganta balklänning pryddes av blommor i rött, blått, vitt och lila.

Hon matchade med silversmycken, prinsessan Lilians vackra diadem, en stor brosch med kung Carl Gustav och norska St. Olavsordens band. Även prins Daniel bar det röda ordensbandet tillsammans med sin stiliga frack och vita fluga.

Prins

Söta Estelle och Oscar anlände hand i hand.

/ dana press

Victoria och Estelles fina match

Det är dock Victoria och Estelles fina sätt att matcha varandra som har blivit lite av en snackis, något även Billedbladet har uppmärksammat.

Estelle var bedårande i en blekblå klänning i sann prinsessanda och i håret bar hon ett matchande hårband. Både klänningens midjeband och hårbandet pryddes av samma blommiga detaljer som på Victorias klänning. Prins Oscar var även han sockersöt i sin lilla kostym och fluga.

Mamma och dotter matchade verkligen varandra så fint och prinsessan tycks onekligen gå i sin mammas stilsäkra fotspår.

Utöver de blommiga detaljerna så bar Estelle också ett silverarmband samt en vit handväska med en tunn kedja, nästintill identisk med väskan Victoria bar på.

Bilden på Estelle – därför blev hon galafestens stora snackis

Foto: TT