Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ryktas om skilsmässa mellan Charlene och Albert – bilden som visar sanningen

27 aug, 2021, 12:00 
Charlene och Albert av Monaco

Det ryktas om skilsmässa mellan furst Albert och hans hustru, den gåtfulla Charlene.

Annons
Charlenes alla frisyrer genom åren!Brand logo
Charlenes alla frisyrer genom åren!

Hur står det egentligen till med fursteparet Alberts och Charlenes relation? Spekulationerna har alltid funnits där.

Som Caroline Vagle, kungaexpert på norska Se og hör, sa i en artikel från tidigare i år.

– Prinsen och prinsessan har varit gifta i tio år, vilket är betydligt längre än många trodde när de gifte sig. De flesta trodde att äktenskapet var dömt att misslyckas redan innan de officiellt gifte sig. Ryktet säger att Charlene försökte fly före bröllopet med en enkelbiljett till Sydafrika, men att hon stoppades på flygplatsen i Nice. Det hjälpte inte heller att hon såg nästintill olycklig ut under bröllopet, sa Caroline då.

Charlene och Albert av Monaco ryktas vara på väg isär

Funderingarna fortsatte i samma riktning när Charlene plötsligt blev kvar i Sydafrika efter en resa. Man började undra: var detta ett tecken på en stundande separation?

Men så kom vändningen. Kungahuset meddelade att Charlene drabbats av en svår bihåleinfektion i samband med ett så kallat sinuslyft – ett ingrepp man gör för att förbereda ett tandimplantat.

Annons

Nu befinner sig Charlene på sin familjs farm i provinsen Kwazulu Natal i Sydafrika. Hon har äntligen fått sällskap av sin familj – och utifrån den senaste bilden är hennes relation med Albert i ganska bra skick.

På bilden ser man hur Albert och en märkbart tagen Charlene omfamnar varandra.

För Charlene är det troligen en enorm tröst att ha Albert och tvillingarna Gabriella och Jacques på plats i Afrika. Hon har lidit mycket värre av sin sjukdom än vad omvärlden kunnat ana.

– Återhämtningsperioden är lång och smärtsam och omöjliggör fortfarande flygresor mellan procedurerna, eftersom det med säkerhet kommer att påverka behandlingen, har Charlene sagt till Channel 24.

– Vägen framåt är lång och smärtsam.

Annons