Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så är Victorias relation med svägerskan Anna Westling egentligen

22 sep, 2023, 11:00 

Kronprinsessan Victorias underbara dagar med svägerskan Anna Westling Söderström!

Annons

Anna Westling Söderström har lyckats ligga lågt trots att hennes bror, prins Daniel, är gift med en av Sveriges kändaste personer. Hon undviker det kungliga rampljuset, glider under radarn och är hon ute på stan är det inte många som känner igen henne.

Se filmen som avslöjar Anna Westlings verkliga relation till Oscar!Brand logo
Se filmen som avslöjar Anna Westlings verkliga relation till Oscar!

Hon har dessutom visat sig vara oerhört lojal. Under åren har hon inte sagt något om Daniels liv som kunglig och tycks vara fast beslutsam att låta det vara så även framöver.

Däremot gillar hon gärna att tillbringa tid med kronprinsessan Victoria och brodern Daniel. Hon har även en nära relation till brorsdottern prinsessan Estelle och brorsonen prins Oscar!

Annons

Så är Victorias och Annas relation

Förra sommaren kunde Svensk Damtidning avslöja att Anna Westling, maken Mikael Söderström och kronprinsessparet var och såg Lars Winnerbäck när han uppträdde på Botaniska trädgården i Uppsala.

Trots att Daniel och Victoria varit gifta i 13 år finns det inte många bilder på Anna Westling i deras närhet. Men ibland görs undantag, som när hon närvarade på Victorias officiella 40-årsfirande 2017.

Och så när hon i somras närvarade på sin och Daniels kusin, Sara Westlings, bröllop. Då stal hon showen, dök upp i en färggrann klänning som piggade upp tillställningen och strålade som aldrig förr.

Anna Westling Söderström
Anna Westling Söderström på kusinen Sara Westlings bröllop i somras.

Victorias glädje med svägerskan Anna

Även Victoria och Daniel var på plats denna historiska dag. Victoria strålade i sidenvolanger från Giambattista Valli och Daniel såg så stilig ut i sin midnattsblå smoking.

Annons

Det blev så klart en oförglömlig dag för både kronprinsessparet och familjen Westling.

Räkna även med att kronprinsessan utbytte några glädjande ord med sin svägerska! De har ju en väldigt bra relation och tycks gilla att umgås med varandra!

Kronprinsessan Victoria och Anna Westling Söderström
Kronprinsessan Victoria och Anna Westling Söderström har en bra relation. Här är de på en hockeymatch tillsammans.

Foto: TT

Annons