Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias utekväll med Daniels syster Anna Westling – partajade på konsert!

13 aug, 2022, 09:00 
Anna Westling och kronprinsessan Victoria

Vilken härlig kväll för svägerskorna!

Annons
Victoria som konfirmationsgäst och Haralds sjukdom – kungliga snackisar vecka 31Brand logo
Victoria som konfirmationsgäst och Haralds sjukdom – kungliga snackisar vecka 31

Prins Daniels syster Anna Westling är lite av en doldis i kungliga sammanhang. Trots att hennes bror är gift med en av Sveriges kändaste personer, är det inte många som tittat två gånger om de passerade henne på gatan.

Men lite blickar fick hon nog allt i dagarna – när hon var på konsert med Victoria och Daniel!

Härliga kvällen

Det var under onsdagskvällen som artisten Lars Winnerbäck uppträdde på Botaniska trädgården i Uppsala inför fullsatt publik. På plats den varma sommarkvällen var dessutom vårt kronprinsesspar, som är stora Winnerbäck-fantaster.

De var inte heller ensamma på plats, hela 4000 musikälskare hade tagit sig dit kvällen till ära för att avnjuta två timmar härlig livemusik.

Och Victoria och Daniel hade med sig sina egna speciella gäster, nämligen Anna Westling och maken Mikael Söderblom, enligt uppgifter till Svensk Dam. En helt fulländad sommarkväll med fantastiskt sällskap, med andra ord!

Annons

Syns sällan

Ja, Anna Westling är som sagt en riktig doldis. Den som trodde att hon skulle skvallra om sin brors liv som kunglighet, hade helt enkelt fel. Hon är oerhört lojal, och syns och hörs i princip aldrig i pressen. Men hon spenderar gärna tid med sin bror och Victoria, och inte minst med brorsdottern Estelle!

En av få bilder på Anna – här med prins Carl Philip under prinsessan Estelles dop 2012.

Anna har sedan tidigare äktenskap barnen Vera och Hedvig, och är sedan länge gift med Mikael Söderblom. Familjen bor i en nybyggd, ljusgrå trävilla i Gävletrakten, dock utan äldsta dottern Hedvig, som har flyttat till Stockholm.

Till vardags jobbar Anna som socionom, ett yrke som nästan verkar gå i släkten. Daniel och Annas pappa Olle Westling var nämligen socialchef innan han gick i pension.

Foto: TT

Annons