Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så bröt Madeleine iskylan – närmare Sofia än någonsin

03 mar, 2024, 16:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Det har inte alltid varit guld och gröna skogar mellan Madeleine och Sofia...
Annons

Det var inte en helt enkel start för Sofia Hellqvist, numera prinsessan Sofia, att integreras i den svenska kungafamiljen.

Avslöjar: Madeleines & Chris nya bakslag med lyxvillan • Så ska svårt sjuke Harald komma hem igen • Bisarra spekulationerna om Kate – 3 kungliga snackisar från vecka 9!Brand logo
Avslöjar: Madeleines & Chris nya bakslag med lyxvillan • Så ska svårt sjuke Harald komma hem igen • Bisarra spekulationerna om Kate – 3 kungliga snackisar från vecka 9!

Madeleine ville inte acceptera Sofia

Det ryktades tidigt om att prinsessan Madeleine hade svårt att acceptera den nya flickvännen eftersom hon var fortsatt god vän med brodern prins Carl Philips ex Emma Pernald.

En lunch som förändrade allt

Idag ser dock relationen mellan svägerskorna helt annorlunda ut – allt tack vare en lunch på Riche för 12 år sedan.

Efter lunchen, som bestod av köttbullar, förklarade Sofia, Madeleine och Carl Philip att de hade haft det supertrevligt och vips så hade grunden för en stabil och vänskaplig relation lagts.

Annons

Så ser relationen mellan prinsessorna ut idag

Idag har damerna en närmre relation än någonsin tidigare.

Dessutom ska ju Madeleine med familj flytta hem till Stockholm, vilket kan komma att innebära både lekdejter med barnen och eventuellt en och annan lunch – kanske på Riche, vem vet?

Annons