Så mycket pengar har Meghan och Harry – galna prislappen!

Så mycket pengar har Meghan och Harry – galna prislappen!

Efter Meghans och Harrys sorti ur det brittiska kungahuset har det regnat pengar över paret – och det ser inte ut att sluta, tvärtom!
5 gånger kungligheter har brutit mot etiketten!
Slå på ljud

Nyheten om att prins Harry, 36, och Meghan Markle, 39, lämnar det brittiska kungahuset slog ned som en bomb förra året och lämnade britterna i chock, varpå de senare släppte en andra bomb: de flyttar till USA.

Samtidigt som de gjorde sin sorti ur kungahuset gjorde de även valet att försörja sig själva och inte ta emot något apanage i fortsättningen – de ska numera finansiera sitt liv helt på egen hand.

Tomten är strax under tre hektar stor. I huvudbyggnaden på 1347 kvadratmeter finns nio sovrum, hemmabio, spa, gym och spelrum. Gästhus finns också på tomten.

För ett par månader sedan köpte paret en lyxvilla i Montecito i Kalifornien för hisnande 126 miljoner kronor. De behöver även sin egen säkerhetspersonal, en summa de får bekosta själva med en prislapp på drygt 2,5 miljoner kronor – varje år, enligt en sammanställning som Forbes har gjort.

Prins Harrys jättearv från prinsessan Diana

Men varken Harry eller Meghan behöver jobba dubbla skift för att få ekonomin att gå ihop. Nej, de sitter på en smärre förmögenhet.

Prins Harrys framlidne mamma, prinsessan Diana, efterlämnade ett arv på cirka 111 miljoner kronor. Meghans succékarriär som skådespelare i den amerikanska tv-serien Suits har också gett frukt. Hon spelade Rachel Zane i 108 avsnitt och håvade in drygt 1,7 miljoner kronor.

Harry och Meghan kommer nog inte att behöva tänka på sina utgifter – de drar in miljoner och så lär det fortsätta.

Harry och Meghan kommer nog inte att behöva tänka på sina utgifter – de drar in miljoner och så lär det fortsätta.

Den exakta summan på hur mycket de drar in är inte fastställd, men de har skrivit på flera mångmiljonkontrakt inom nöjesindustrin:

  • För ett halvår sedan, i december 2020 drog Meghan och Harry i gång ett samarbete med den svenska musikjätten Spotify, där de släpper podcasts genom nystartade produktionsbolaget Archewell Audio. Hur mycket avtalet är värt är inte känt, men tros kunna uppgå till runt 300 miljoner kronor, enligt amerikanska medier. Deras första podcast hade premiär i slutet av 2020 – och i den pratar de om det omskakande året 2020 och deras stora hopp inför nästkommande år. Dessutom får lyssnarna höra lille Archie prata!
Meghan Markle har släppt en bok: ”The Bench”. En omedelbar succé!

Meghan Markle har släppt en bok: ”The Bench”. En omedelbar succé!


Meghan Markle drar in miljoner på nya boken

  • The Bench. Låter det bekant? Det är titleln på Meghan Markles bok som släpptes i början av juni i år. Den nådde topplistorna på nolltid. Inspirationen till boken fick hon genom en dikt på farsdag som hon tillägnade sin älskade make Harry. Enligt den brittiska tabloidtidningen The Sun kan Meghan ha fått så mycket som 5,9 miljoner kronor för boken – i förskott.

En sak är dock säker, och det är att deras förmögenhet väntas fortsätta att växa.

Foto: TT

LÄS MER: Se bilderna inifrån Meghan och Harrys nya lyxvilla

LÄS MER: Sanningen om Meghan Markles förlossning – det hände egentligen

LÄS MER: Charles gav Harry och Meghan miljoner – paret påstod att de inte fick något