Så olika är prinsessan Madeleines barn

så olika är prinsessan madeleines barn

Tre kungliga barn med tre olika personligheter. Så här beskriver prinsessan Madeleine sina barn; Leonore, Nicolas och Adrienne.
7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine
Slå på ljud

En av döttrarna är precis så bestämd som mamma Madeleine var när hon var liten medan sonen Nicolas har kallats för en “försiktig själ”, av pappa Chris. Prinsessan Madeleine barn är lika bedårande alla tre – men deras personligheter skiljer dem åt. De är helt enkelt en syskontrio bestående av tre olika karaktärer.

Prinsessan Leonore

När gamla Bernadotte-släktingar och hovanställda träffar prinsessan Leonore är de rörande överens; Hon har en kopia av mamma Madeleine!

Familjens storasyster har en stark vilja och mycket spring i benen – och hon är inte rädd för att göra utflykter på egen hand. Kommer ni till exempel ihåg rymningsförsöken på Gotland? Madeleine och Chris tog med lillsessan till sitt herigdöme, men besöket gick inte riktigt som de hade tänkt sig.

Prinsessan Leonore

Prinsessan Leonore busar med pappa Chris.

Istället för att hälsa på sitt gotlandsruss Heidi, som Leonore hade fått i dopgåva, gav sig prinsessan ut i hagen – och pappa Chris fick springa efter bäst han kunde. En helt underbar syn som knappast gjorde fotograferna besvikna!

prinsessan leonore

När lillkusinen Alexander skulle döpas var lilla Leonore på precis lika bra humör som vanligt. Hon dansade till exempel i kyrkan, till gästernas glädje! För vem kan inte låta bli att le när en söt liten prinsessa stojar runt?

LÄS MER: SÅ BESKRIVER CHRIS SONEN NICOLAS

– Hon kan stampa med foten när hon blir arg. Jag var nog också lite så när jag var liten, rätt bestämd av mig, har Madeleine själv sagt om sin äldsta dotter.

Dessutom vet vi att prinsessan Leonore är riktigt duktig på att linda pappa Chris runt sitt lillfinger.

– Jag är nog dessvärre den som får vara ”bad cop”. Leonore vet precis vem hon ska gå och fråga när hon vill ha någonting, har Madeleine sagt i en intervju med Mama.

prins nicolas

Nicolas är en liten mini-kopia av pappa Chris.

Nicolas är en kopia av pappa Chris som barn, och inte bara till utseendet. Han är eftertänksam och lite försiktig, precis som Chris var han var pojke med äldre storasystrar.
– Chris är väldigt känslosam och mjuk, och jag ser den sidan i Nicolas. Chris ser också detaljer, som Nicolas gör, och de tycker båda om fina ting, har Madeleine sagt.
Dessutom har hon berättat att sonen brukar ge sin mamma komplimanger. “You look very beautiful”, kan han säga till Madeleine. Gulligt!
prisessan adrienne

Prinsessan Adrienne är en mini-kopia av mormor Silvia.

Prinsessan Adrienne

När Madeleine har beskrivit yngsta dottern, Adrienne, har hon använt ord som “enkel”, “glad”, “lugn” och “harmonisk”. Hon försöker hänga på de äldre syskonen så gott det går och har förstås prinsessan Leonore som sin stora idol.

Medan Leonore liknar Madeleine och Nicolas Chris så är Adrienne en liten mini-kopia av mormor Silvia. De mörka dragen och gulliga lockarna för tankarna direkt till familjen Sommerlath.

Foto: TT, Prinsessan Madeleine