Samtidigt i Florida! Därför följer inte Chris med på Madeleines Childhood-middag

Prinsessan Madeleine har planerat Childhoods stora 20-årsjubileum in i minsta detalj. Men Chris kommer inte att finnas vid hennes sida under den speciella kvällen på restaurang Tyrol.

Ikväll är prinsessan Madeleine värdinna för Childhoods 20-årsjubileum på restaurang Tyrol i Stockholm. Hon och väninnorna Katarina von Horn, Lussan Thott, Lovisa de Geer och Ingegerd von Porat är hjärnorna bakom den stora hyllningskvällen som kommer att uppmärksamma drottningens välgörenhetsorganisation.

Stöttar på håll

Kungen och prins Carl Philip kommer att vara med och stötta Madeleine och Silvia på plats men Chris O’Neill är kvar i Florida.

– Chris O’Neill stöttar prinsessan Madeleine genom att vara hemma med barnen, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Sofia kommer, även hon, att saknas under kvällen. I hennes fall är det andra åtaganden för Project Playground som gör att hon missar Madeleines speciella middag. Victoria och Daniel reser till Åre tidigt imorgon bitti, för att heja fram våra svenska skidstjärnor i alpina VM, så de uteblir också.

Men trots Chris frånvaro är det mycket roligt som händer under kvällen. Madeleine och hennes väninnor har planerat flera överraskningar med bland annat artister, auktioner och annan underhållning. Men det är inte bara gala och glamour som står på agendan under prinsessans blixtvisit i Stockholm. Hon har även flera möten inför den kommande boklansering inbokat i schemat. Barnboken Stella och Hemligheten har inte fått ett exakt lanseringsdatum än men nu avslöjar Margareta Thorgren att lanseringen kommer att ske inom ett halvår.

Läs mer

Nu avslöjar hon sin nya karriär! Madeleine gör bokdebut – utan prinsesstitel

Prinsessan Madeleines Florida – här lever hon sitt liv

Madeleine tog med Leonore på Childhood-dagen

Foto: TT