Sanningen bakom bråket mellan Harry och William

Harry Meghan Kate William
Det har länge spekulerats om en osämja i den brittiska kungafamiljen, mellan Kate och Meghan. Men det hela är betydligt mer komplicerat än så.
Annons

Hur står det egentligen till i det brittiska kungahuset? Pyr osämjan mellan vissa familjemedlemmar eller är det bara löst struntprat som tidningarna har hittat på?

Först pratade alla om att det hade blossat upp en konflikt mellan Kate och Meghan, att de inte tålde varandra och att det var förklaringen till varför  William och Harry inte gjorde några gemensamma uppdrag längre.

Kyla mellan Harry och William

Men nu kommer helt andra uppgifter från Storbritannien, om varför hertigparet av Sussex och hertigparet av Cambridge inte är lika nära vänner som förr. Och det har inte alls med kvinnorna att göra, problemet ligger tydligen hos bröderna.

Annons

Harry, William, Zara, Kate

Under påskhelgen kunde vi för ovanlighetens skull se både prins Harry och prins William ute tillsammans. De följde då med drottning Elizabeth på den årliga påskgudstjänsten. Men de bägge prinsarna sågs inte tala med varandra över huvudtaget, snarare verkade de undvika att umgås.

Harry gifte sig för fort

Flera tidningar, både brittiska och utländska, menar att Harry och William har haft svårt att samarbete den senaste tiden. Vad det är prinsarna bråkar om är pressen inte eniga om. Några menar att de grälat om Meghan, att Harry gifte sig för fort och att William tycker att han borde väntat. Andra tidningar menar att bråket har att göra med helt andra orsaker.

harry meghan tt

Hur som helst har paren helt separerat sitt arbete, Royal Sussex och Kensington Palace, jobbar numera var för sig. De bor inte heller i närheten av varandra, sedan Harry och Meghan flyttat iväg från London till Windsor.

Besökte Frogmore Cottage

Men nu kommer nya spännande uppgifter – vi har fått veta att prins William och Kate passade på att besöka Meghan och Harry hemma i dess nya hem Frogmore Cottage den 21 april – just under påskhelgen.

frogmore cottage

Det är tidningen Harpers Bazar som berättar att prins William och Kate åkte över till Frogmore Cottage direkt efter kyrkbesöket eftersom den höggravida Meghan inte kunnat lämna hemmet för gudstjänsten.

–William och Kate ville visa sitt stöd och de hade alla en trevlig eftermiddag, säger källan till tidningen som också berättar att huset blivit väldigt fint och hemtrevligt.

Doria Ragland

Harpers Bazar avslöjar även att prins William och Kate då fick träffa Meghans mamma Doria Ragland som sedan någon vecka tillbaka bor hos sin dotter i Frogmore Cottage.

Harry och Kate

Under torsdagen kunde vi se både prins Harry och Kate på ett gemensamt uppdrag – en minnesgudstjänst över stupade soldater – i London. På bilderna därifrån kunde vi se hur roligt de verkade ha tillsammans, inga “hard feelings” där inte.

Tidningen Daily Mail berättar dessutom att det var Kate som hjälpte till att lätta upp förhållandet bröderna emellan. och det ser onekligen ut som hon lyckats.

Stridsyxan nedgrävd

Prins William var utomlands, på ett officiellt besök i Nya Zealand, och det blev istället Harry och svägerskan som anlände till kyrkan tillsammans. Meghan fick även denna gång stanna hemma av förklarliga skäl.

Nu verkar det i alla fall som den eventuella stridsyxan är nedgrävd, snart kommer en ny kunglig bebis och då är det verkligen dags för bröderna att blicka framåt och lämna eventuella stridigheter bakom sig. Kanske ska de tacka Kate för hjälpen?

Läs mer

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Sanningen bakom bråket mellan Harry och William”

 1. Ina skriver: 26 april, 2019

  bla bla bla – mon ikke det er medierne der opfinder spøgelser der ikke findes. Jeg tror ikke de er uvenner eller har kølige forhold til hinanden. Klart at nu Harry er blevet gift – så går det ofte som i alle andre familier, at man bygger sin egen “rede” (hjem) og dermed ikke ses så tit som tidligere – tror jeg er meget normalt – i sær når børnene begynder at indfinde sig.

  Jeg tror også at William og Kate beklæder en større rolle nu i offentligheden, hvor Dronningen har trukket sig lidt mere tilbage.


 2. Rosie Teiffel Ek skriver: 26 april, 2019

  Jag tycker personligen att ni ska lägga av med detta. Ni letar påhittade intriger! Varför kan ni inte låta folk få bara vara lyckliga.
  När jag själv sett Drottningen tillsammans med Megen har hon skrattat å verkat ha mycket trevligt. Man blir mest förbannade när man läser era på hittade grejer. Titta på era egna äktenskap hur ser dom ut ? Går tydligen på moln 30 dagar i månaden inga skismer ? Allt perfekt?Ni bidrar till att folk mår dåligt, precis som med Diana.


 3. CVM skriver: 29 april, 2019

  Rosie Teiffel Ek
  Letar påhittade intriger?????????
  Tydligen läser ni inte engelska dagstidningar där denna story just nu är
  det stora samtalsämnet t.o.m brexit hamnar i skymundan.
  Igår rapporterade Franska TF1 om Brittiska Kungahusets kris och då är
  det verkligen kris när Fransk TV väljer bort att rapportera om gula västarna
  och har på rubriken ”tricheri” då är det kris.
  Att Drottningen skrattar är hennes ”jobb” oavsett med vem hon är med.
  Glöm inte att SVDam bedriver en affärsverksamhet där resultat är viktigt
  för att kunna betala löner då säljer dessa rubriker bättre.
  Att William och Kate skulle gå skilda vägar behöver vi inte vara oroliga
  förr och just nu födds ännu en ny medlem i det Brittiska KungaHuset.
  Well Done Meghan.
  CVM


 4. KMSgmail.com skriver: 30 april, 2019

  När jag var under Julen i London, var det många som sa, att engelsk media är trött på kungliheter, för att de är så trista. Inga ordentliga skandaler, att skriva om. Då måste man hitta på något, för att sälja “news”.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar