Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV: Sanningen bakom prinsessan Madeleines och Jonas Bergströms uppbrott avslöjad – efter 12 år

27 dec, 2022, 06:00 

Det som skulle bli en underbar kärlekssaga slutade i tårar, flykt och kaos: Prinsessan Madeleines och Jonas Bergströms uppbrott efter otrohetsskandalen kom att skaka om en hel värld.
– Än i dag pratar folk om det här och kommer att prata om det i många, många år framåt, säger Johan T Lindwall, chefredaktör på Svensk Damtidning.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det här är historien om en blinddate som ledde till omedelbar kärlek.

På den italienska restaurangen Tarantino i Stockholm sitter en nervös och förväntansfull Madeleine, prinsessa av Sverige. Och framför henne sätter sig en snygg, framgångsrik och blivande advokat. Hans namn? Jonas Bergström. De klickar direkt – och blir ett par.

– Av alla svärsöner som kungen har haft skulle jag vilja säga att Jonas Bergström alltid har och kommer alltid att vara nummer ett, säger Johan T Lindwall, chefredaktör på Svensk Damtidning.

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström förlovade sig

Jonas Bergströms och prinsessan Madeleines relation kom att utvecklas snabbt. De flyttar ihop i ett gårdshus trots svartsjuka, drama och många bråk. De beslutar sig för att byta ringar ändå och eklaterar sin förlovning framför ett stort pressuppbåd utanför kungafamiljens sommarparadis på Solliden. Men mitt i den stora kärlekslyckan ska allt komma att förändras.

I den första delen av två i premiäravsnittet av Svensk Dam Förklarar berättar vi historien om prinsessan Madeleines och Jonas Bergströms kärlekssaga.

Vad föll prinsessan Madeleine för hos Jonas Bergström? Hur är Jonas som person – egentligen? Hur var stämningen när förlovningen eklaterades på Öland? Och vad tycker Madeleine om att befinna sig i det offentliga?

Se avsnittet i spelaren nedan!

Otrohetsskandalen del 1: KärlekslyckanBrand logo
Otrohetsskandalen del 1: Kärlekslyckan
Annons