Sanningen om Charlenes hälsa – avslöjas av nya bilderna

Sanningen om Charlenes hälsa – avslöjas av nya bilderna

Det ser ut som att det har vänt för Charlene!

5 saker du inte visste om furstinnan Charlene
0:44

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

(0:44)

Slå på ljud

Furstinnan Charlene av Monaco syns mer och mer ute i offentligheten efter hennes oerhört jobbiga år, kantat av hälsoproblem och skilsmässorykten.

– Hon har gjort offentliga framträdanden och kommer göra fler offentliga framträdanden i framtiden, sa maken furst Albert till Expressen tidigare i år och försäkrade att hennes hälsa var god.

Här dyker Charlene upp hos påven – oväntade klädvalet väcker reaktioner

Det som åsyftas då är bland annat hennes tuffa sjukdomar som tvingade henne att stanna i Sydafrika i ett halvår på grund av komplikationer efter en bihåleinflammation. I november 2021 kom hon hem igen men lyckan var kortvarig. Snart blev hon inlagd på en privat klinik i Schweiz. Där vårdades hon i fyra månader för besvär som inte bara var fysiska innan hon kom hem till Monaco i mars.

Men nu verkar det som att det har vänt.

Glädjande beskeden för Charlene

Charlene har även börjats synas mer och mer i det offentliga. Och visst verkar hon må bättre än någonsin, se bara på hur hon plötsligt dök upp och överraskade massa glada turister! Charlene poserade glatt med turisterna, som fick några riktigt minnesvärda bilder med sig hem. Enligt People passade prinsessan på att kramas med besökarna, och följde dessutom med på rundvisningen för att lära sig lite saker hon med.

Nyligen såg vi henne närvara vid en ceremoni där hennes barn fick ta emot medaljer efter att ha genomfört en veckas lång segelskola. Både Charlene och Albert såg mycket glada och stolta ut!

I mitten av juli besökte fursteparet Vatikanstaten för att träffa påve Franciskus. Under mötet, som varade i 25 minuter, utbytte de gåvor.

Även där var Charlene tillsynes nöjd med sin tillvaro!

Nu vet vi inte alla detaljer kring Charlenes mående, men det verkar sannerligen som att hon mår bra!