Sanningen om Chris och Daniels relation efter svåra tiden – bilderna avslöjar

28 dec, 2022, 20:33 

Prins Daniel och Chris O'Neill kommer från två helt olika världar.

Annons
Sanningen om Madeleines och Victorias relation!
Sanningen om Madeleines och Victorias relation!

Kungabarnen Victoria, Carl Philip och Madeleine har alltid haft en mycket nära och stark syskonrelation.

Enda sedan kungligheterna var små har det varit tydligt att de har en stark syskonkärlek, och de har alltid stöttat varandra i med- och motgångar genom åren.

Detta har resulterat i att deras partners – Daniel, Sofia och Chris, också fått en mycket speciell relation.

Prins Daniels och Chris O'Neills skilda liv

Daniel från Ockelbo och Chris från den brittiska societeten har haft väldigt olika uppväxter och liv – men har båda gift sig med en prinsessa, och är idag självklara medlemmar av kungafamiljen.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Men detta har inte alltid varit enkelt. Faktum är att relationen mellan Daniel och svärfar kungen var svajig till en början, för att sedan växa sig starkare.

Prins Daniel, kronprinsessan Victoria, prins Carl Philip, drottning Silvia, kung Carl XVI Gustaf, prinsessan Madeleine Christopher Chris O'Neill Nationaldagsmottagning, Kungliga slottet, Stockholm, 2014

Ellen Myrgård Lindén, reporter på Svensk Dam, har tidigare förklarat detta.

– Prins Daniel och svärfar kungens väg till att lära känna varandra var inte helt spikrak. Att kronprinsessan Victoria skulle bli kär och inleda en relation med sin personliga tränare var inte vad kungen förväntade sig och dessutom visste han vilken press som ställs på maken till en framtida drottning.

– I dag är dock kungen fullt övertygad om att Daniel är den rätta för Victoria och prinsen har bevisat att han klarar av att axla sin roll som kunglig representant.

Annons

Chris, å andra sidan, har alltid gått sin egen väg och därmed haft en annan relation till sin svärfar kungen.

– Madeleines make var tidigt tydlig med att han inte hade något intresse av att bli prins och tjäna det svenska kungahuset. Och Chris har därmed inte behövt passera lika många ’test’ som Daniel. Han har sitt eget liv, inom finansbranschen, och ibland syns han vid Madeleines sida och ibland inte.

– Sedan var kungen mer beredd på att Madeleine skulle gå sin egen väg och eftersom hon också trivs med livet vid sidan av det kungliga strålkastarljuset så är Chris den perfekta maken för henne. Det vet kungen, säger Ellen.

Annons

Detta har märkts på flera sätt, bland annat när Madeleine och Chris valde att lämna Europa och flytta till USA 2018, med de tre barnen Leonore, Adrienne och Nicolas.

Sanningen om prins Daniels och Chris O'Neills relation – bilderna visar

Chris och Daniel tycks dock alltid ha haft en väldigt fin relation. Det kan vi se på bilder från flera år tillbaka.

Det finns en berömd bild från prinsbröllopet 2015, där Madeleine, Chris, Victoria, Daniel och lilla Leonore firar att Carl Philip och Sofia sagt "ja" till varandra.

Bilden visar tydligt vilket starkt band paren har.

Även Sofia har en mycket fin relation till både Chris och Daniel. Även detta har blivit mycket tydligt genom bilder under åren – både i privata och officiella sammanhang.

Annons
Annons