Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om prins Daniels nya look – går inte att känna igen på bilderna!

03 nov, 2021, 18:00 
AvIndra Nordemar

Prins Daniel klär sig ofta propert i luxuösa kostymer – men på bilderna går det knappt att känna igen honom!

Annons
Victoria & Daniel: lyckliga i alla sina dagar!Brand logo
Victoria & Daniel: lyckliga i alla sina dagar!

Daniel Westling Bernadotte gick från att vara personlig tränare och gymägare till prins av Sverige.

Tidigare var prins Daniel vad många skulle beskriva som en helt vanlig kille från Ockelbo i nordvästra Gästrikland. Men i dag ser livet förstås helt annorlunda ut, och det gör även hans klädsel.

Den stora stilförändringen gör att vi nu knappt känner igen Daniel – skillnaden är minst sagt slående!

Prins Daniels och kronprinsessan Victorias historia

Daniel har alltid varit djupt engagerad i träning och hälsa, därför utbildade han sig till personlig tränare och öppnade ett gym med extra finess. Och det var ju tur det, annars hade han troligtvis aldrig träffat vår kronprinsessa!

För 20 år sedan klev kronprinsessan Victoria in på det exklusiva gymmet Master Training i centrala Stockholm. Hon var hemkommen från USA och ville kicka igång träningen. På råd av prinsessan Madeleine testade hon på lyxgymmet och Daniel blev hennes personliga tränare, och i dag vet vi ju alla hur det slutade!

Annons
Daniel och Victoria utanför biografen Saga, 2003!

Prins Daniels drastiska förändring – helt olik sig!

Under de tidiga åren av Daniels och Victorias förhållande var de båda väldigt olika sig, om man ser till deras kungliga looks i dag.

På den tiden bar Daniel kamouflagebyxor, hade långt hår och det var inte sällan han sågs med olika kepsar som huvudbonad. I dag är det en helt annan Daniel vi ser – numera är det påkostade kostymer och backslick som gäller!

– När man tittar på de här bilderna på prins Daniel går det knappt att känna igen honom. I dag är truckerkepsen och det långa håret borta sedan länge och Daniel bär nästan alltid kostym och slips. Stilförändringen handlar förstås både om att det har gått tjugo år sedan han träffade Victoria, men också självklart att han numera representerar kungahuset och ofta fotograferas i officiella sammanhang, säger Svensk Damtidnings redaktör Ellen Myrgård Lindén.

Annons
Tidigare var truckerkepsen en favorit i Daniels garderob.
Prins Daniel hade minst sagt en helt annorlunda stil förr!
Annons

Foto: TT

Annons