Sanningen om Victorias klänning - därför känner du igen den

24 maj, 2023, 12:31 
AvFelicia Plåt
Victoria
Victoria stal showen på Polarpriset. Foto: TT

Därför ser Victorias klänning bekant ut.

Annons

Under gårdagen var det dags för den årliga Polarprisgalan. Och det var både kändisar och kungligheter som visade upp sig i ståtliga kreationer på den röda mattan. Och en som brukar bli hyllad för sin eleganta och fashionabla modekänsla är ingen mindre än kronprinsessan Victoria.

SE FILMEN: Kungafamiljen anländer till Polarprisgalan – och de strålar!
SE FILMEN: Kungafamiljen anländer till Polarprisgalan – och de strålar!

Stjäl showen

Under flera år har hon blivit utsedd till en av de bäst klädda under galan och senast var förra året. Då kom hon i ett elegant men rockigt set som gjorde att hon stal hela showen. 2019 syntes hon i en rosa tylldröm som drog allas blickar mot kronprinsessan.

Recept.se Nyhetsbrev
Victoria
Det är många so känner igen klänningen. Foto: TT

Och i år kom hon ännu en gång i en tyllklänning. Men denna gång var färgvalet lite annorlunda. I den neongula plisserade tyllklänning skapade hon magi på röda mattan. Hon hade matchat klänningen med ett par örhängen i samma färg och svarta pumps. En tiopoängare och hon lyste bokstavligt talat starkast på galan.

Annons

Men det är många som inte kan undgå att tänka att klänningen ser bekant ut. Och det visar sig att kronprinsessan inte är den första att bära den färgglada klänningen.

Har synts till tidigare

Det är inte konstigt om man känner igen den neongula klänningen från H&M då det är en klänning man inte glömmer vid första taget. Men den har även varit med i ett väldigt känt program. Under 2021 bar nämligen jurymedlemmen Katia Mosally klänningen under Idolfinalen. Och redan då fick hon beröm för den extravaganta klänningen.

Idol
Katia Mosally bar klänningen redan 2021. Foto: TV4

Det är inte lätt att alltid ha något nytt på sig och trots att det inte var första gången klänningen syntes till tycker vi både Katia och Victoria klär helt fantastiskt i den vackra kreationen.

Annons
Annons