Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se 21 fantastiska bilder på Carl Philip och sönerna

22 jul, 2019, 12:00 
AvMalin Falkengren
Vi har samlat några av de sötaste bilderna på pappa Carl Philip tillsammans med sina söner!
Annons

Carl Philip är den “snygge svenske prinsen” som nu har blivit 40 år, gift och tvåbarnsfar. Hans två oerhört söta gossar är så olika varandra. Den ena är brunögd med ljusbrunt lockigt hår och den andre har ljust hår och blå ögon.

Prins Alexander kopia på sin pappa

Det sägs att prins Alexander är en kopia på pappa prinsen när han var liten. Även prins Bertil har han drag av, kanske till Carl Philips stora glädje då Bertil var en oerhört betydelsefull person för prinsen och hela kungafamiljen. Av sin pappa har han nog också fått de fina bruna ögonen. Många tycker i alla fall att parets förstfödde fått just sin pappas ögon.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sofia och Carl Philip med förstfödde prins Alexander.
Sofia och Carl Philip med förstfödde prins Alexander.

Prins Gabriel är den blonda lilla sötnosen

Söta lille prins Gabriel som är parets andra barn är däremot ljushårig med blå ögon och så söt! Är han inte rätt lik mamma prinsessan Sofia, månne? Carl Philip är säkerligen helt såld sina två små söner och älskar dem båda högt. Vi får inte nog av söta barnbilder, så vi har tagit fram några gulliga foton på sönerna med sin far som bara är för söta att motstå! Carl Philip känner nog precis som de flesta föräldrar att livet känns mer komplett nu efter att ha fått barn.

Carl Philip med yngsta sonen Gabriel.
Carl Philip med yngsta sonen Gabriel.

Se vårt söta bildspel här!

 

Foto TT

Annons