Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Se Victoria och Daniel rocka loss – med Let’s Dance-proffset!

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel dansar

Se kronprinsessan Victoria släppa loss i stilettos – tillsammans med dansproffset från Let’s Dance!

Victoria och Daniel är så härligt bjussiga! Och nu har de gjort det igen. Deras Generation Pep höll sitt årliga Pep Forum – i år på temat jämlik hälsa – och i rörelsepausen hände det: Victoria och Daniel dansade loss till duon Bryan Wilson & Sebastian Crayn och deras hitlåt Uma Noite (Groove Boy Remix).

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Dansar Pep Forum 2020

Kolla in stilen!

Victoria gungade runt i sina sylvassa stilettos och prins Daniel i sin dubbelknäppta kostym. Men oj vad det svängde. Och deras dans fångades faktiskt på film.

Se när kronprinsessan Victoria och prins Daniel dansar här:

Victoria och Daniels dans fångas på film – se härliga klippet!
Slå på ljud

Dessutom var det en gammal bekant som såg till att de rockade loss – nämligen Gen Peps nya ambassadör Annika Sjöö, som i flera år var en av danstränarna i TV4:s Let’s Dance.

Nu höll hon i rörelsepausen – och det var också hon som var Victorias och Daniels privata danslärare inför bröllopet för tio år sedan.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel – privata dansläraren

Annika Sjöö träningsprofil ambassadör Gen Pep

Annika Sjöö blev kronprinsessan Victorias och prins Daniels privata danstränare. I dag är hon uppskattad föreläsare och kostrådgivare, och aktuell med sin nya träningsbok.

Uppdraget den gången, 2010, var att lära kronprinsessparet att dansa en kungligt snygg wienervals med traditionell fattning, och när det sedan var dags, på bröllopsdagens mycket sena kväll, inför miljoner tv-tittare, satt stegen som en smäck.

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Bröllopsvals 2010

Victoria och Daniel gled snyggt ut över intarsiaparketten i Kungliga slottets balsal Vita havet till tonerna av Frühlingsstimmen av Johan Strauss d.y...

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel dansar Bröllopet 2010

...och sen bjöd Olle Westling upp drottning Silvia, medan kungen dansade med Daniels mamma Ewa.

I torsdags förmiddag fick Victoria och Daniel alltså träffa Annika Sjöö igen. Den här gången var det dock lite mer spontana moves som gällde. Och varje gång man ser dem dansa är det också tydligt att de älskar det.

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Dansar

Victoria och Daniel rockar loss till Uma Noite (Groove Boy Remix).

Det stuffas nog en hel del hemma på Haga, men så har de en egen dansexpert i familjen: Prinsessan Estelle, 8, har tränat showdans på Anneli Alhankos dansskola Base23 på Östermalm i Stockholm i flera terminer.

Vi har också sett Victoria och Daniel flossa flera gånger, bland annat till David Guettas hit Like I do, först lite generat avvaktande men efter en halv minut med ett härligt gung.

LÄS OCKSÅ: Se filmen när kronprinsessan Victoria flossar

Och vill du se mer kunglig dans, så missa inte detta: Kronprinsessan Victoria och prins Daniel släpper loss till monsterhiten Con Buom Xuan, en tidig morgon i Vietnam. Klicka bara på länken, filmen ligger längst ner i artikeln:

LÄS OCKSÅ: Se otroliga filmen när Victoria och Daniel dansar loss i Vietnam

Foto: Sara Friberg/Kungliga Hovstaterna, TT, Annika Sjööö/Instagram, Markus Holm/Talarforum.