Se Meghans privata bebisbild till Mors dag

Meghan Markle halsband
Hertigparet firade Mors dag med att lägga ut en söt bild på Archies fötter på Instagram. De passade även på att skicka ytterligare en blinkning till prinsessan Diana!
Annons

Meghan firade sin allra första Mors dag på söndagen. Det uppmärksammade hertigparet av Sussex genom att lägga ut en supersöt bild av Archies bebisfötter på Instagram. De passade också på att hylla prinsessan Harrys mamma, Diana, i bilden. Blommorna i bakgrunden ser nämligen ut som prinsessan Dianas favoritblommor, förgätmigej.

Hyllar alla mammor

I bildtexten står det:
– Vi hedrar och firar var och en av er. I dag är det Mors dag i USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Sydafrika, Kenya, Japan och flera länder i Europa.

I Sverige har vi Mors dag den sista söndagen i maj i kalendern. Dagen kom till i Sverige i början av 1900-talet, men har vissa historiska motsvarigheter i Europa. I likhet med Fars dag är denna dag typisk för det framväxande välfärdssamhället under 1900-talet, då flera högtidsdagar skapades.

Stolt över Meghan

Archie Harrison Mountbatten-Windsor har nu visat sina små tår för omvärlden. Han är hela Storbritanniens guldklimp och varje bild på barnet kommer att beundras av allmänheten. I en intervju kort efter födseln sade prins Harry att han var överlycklig:
– Det var den mest fantastiska upplevelsen jag någonsin har varit med om. Jag är så stolt över min fru och vi är båda så lyckliga och tacksamma över all kärlek vi fått.

Nu har Meghan gått in i sin mammabubbla. För varje dag som går, lär hon känna sin son lite bättre. Alla är förstås nyfikna på att se honom igen. Kanske får vi ett foto även på Archies ansikte nästa gång?

Foto TT

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Se Meghans privata bebisbild till Mors dag”

  1. Birthe Vejrum skriver: 14 maj, 2019

    På DR.dk tv har man hver mandag en ny dokumentar. Her findes også en, der hedder: “Harry og Meghan får en baby”!
    Der er et par overraskelser i programmet, som er informativt og underholdende. 🙂
    Jeg må sige, at det er overraskende, at englænderne har så lidt kendskab til historien, amerikanerne må være undskyldt. 🙁


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar