Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se nya bilden: Charlenes chockdrag – har drastiskt förändrat sitt utseende

29 maj, 2023, 07:00 

Furstinnan Charlene har en helt ny look.

Annons

Furstinnan Charlene är inte rädd för att sticka ut och experimentera med sitt utseende, något som gör henne unik i kungliga sammanhang. Inte minst i det monegaskiska furstendömet, som är oerhört glammigt och tillrättalagt.

Och nu har hon gjort det igen – här rockar hon sin sprillans nya frisyr!

5 saker du inte visste om furstinnan CharleneBrand logo
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

Furstinnan Charlene om sin plötsliga utseendeförändring

Numera är vi vana att se Charlene i hennes kortklippta platinablonda frisyr, men genom åren har hon testat både det ena och det andra. När hon var aktiv elitsimmerska var håret desto längre, och det var först senare hon valde att kapa av lockarna.

Annons
Furstinnan Charlene i kort blont hår
Charlenes signatur-look.

2020 lät hon saxarna vila igen, och valde dessutom att låta luggen växa ut – så snyggt!

Furstinnan Charlene i lugg och furst Albert
Här rockade hon en kort lugg.

Men den mest drastiska förändringen skedde året därpå, när hon plötsligt dök upp i en ny punkig frisyr. Det oväntade draget väckte ramaskri, och kritiker menade att den nya looken inte var lämplig en kunglig.

Annons
Furstinnan Charlene i en halvrakad frisyr och munskydd
Många blev förvånade när Monacos furstinna dök upp i denna look.

Det valde Charlene senare att svara på. Hon sa att hon trivdes i sin frisyr, och att det är hennes beslut. Dessutom gick den hem hos familjen.

– Det som räknas är att Jacques och Gabriella älskar att se sin mamma med sin nya stil, och efter att överraskningen lagt sig, förstod prinsen och gillar det nu också.

Furstinnan Charlenes nya utseende

På senare dagar har dock frisyren varit relativt intakt, den blonda kortklippta. Hon har däremot experimenterat desto mer med styling, och rockat både backslick och uppkammad lugg.

Annons

– Visst, av alla medlemmar i kungafamiljer är jag förmodligen den som har provat flest olika frisyrer, och det kommer jag fortsätta med. Det är mitt val, har Charlene tidigare sagt, och nu har det hänt igen.

För en kort tid sedan valde hon att lämna livet som blondin, och testa på något helt nytt. När hon tillsammans med furst Albert besökte Grand Prix i Monaco valde hon att offentligt visa upp sitt nya bruna hår, och som hon sken – det klär henne så bra!

Furstinnan Charlene i brunt hår vid sidan av furst Albert
Sommarfräsch!

Foto: TT

Annons