Se nya bilden på Mette-Marits son Sverre Magnus

mette-marits och haakons son sverre magnus

Mette-Marits och Haakons son Sverre Magnus förknippar många med lek och busiga påhitt. Men de nya bilderna på prinsen visar att han har vuxit upp och blivit betydligt mer mogen.
Slå på ljud

Det blev ett annorlunda nationaldagsfirande för norrmännen. Istället för den traditionsenliga folkfesten gapade gator och torg tomma, på grund av coronaviruset. Men kunglig glans – det blev det i alla fall!

Sverre Magnus förändring

Kronprins Haakon, kronprinsessan Mette-Marit och barnen Ingrid Alexandra, 16, och Sverre Magnus, 14, gjorde entré utanför Skaugum och möttes upp av ett gäng fotografer längs den grönskande allén. Det var längesedan vi fick se Haralds och Sonjas barnbarn och när bilderna fick spridning, i alla nyhetskanaler, var det många som reagerade på hur stor Sverre Magnus har blivit!

sverre magnus

Vilken skillnad! Sverre Magnus ser betydligt större ut på de nya bilderna.

För bara några år sedan var Sverre Magnus, eller bara “Magnus” som föräldrarna kallar honom, en liten busprins – som gärna smet undan stora högtider likt den här. Men nu går han där i kavaj och mogna glasögon – och är nästan lika lång som pappa Haakon!

sverre magnus

Mamma Mette-Marit med sina älskade barn.

Kronprinsfamiljen har bott på Skaugum i flera veckor. Mette-Marit måste skydda sig från coronaviruset, eftersom hon befinner sig i en riskgrupp med sin lungsjukdom. Men som tur är delar de med sig av bilder, från det kungliga vardagslivet, titt som tätt!

Foto: TT