Silvia väcker frågetecken – oväntade händelsen på Öland

08 jul, 2022, 10:00 

Det här var inte likt vår drottning!

Annons

Sommaren på Solliden är officiellt igång! Vår kungafamilj njuter ofta och gärna av långa somrar på Öland, och speciellt festligt blir det när kronprinsessan Victorias födelsedag närmar sig.

I förrgår syntes kungaparet på en konsert av Lisa Nilsson, som var en del av konceptet Solliden Sessions, och drottning Silvias djärva beslut lämnar en del frågetecken...

Exklusiva sändningen

Victoriaveckan på Öland kickar igång på riktigt nästa vecka, och det väntas bli en fullspäckad och härlig vecka på den sommarbeklädda ön. Extra speciellt blir det på självaste bemärkelsedagen, den 14:e juli!

Då åker födelsedagsbarnet med familj häst- och vagn-kortegen från Sollidens slott, för att åka genom Borgholm och upp till Borgholms slottsruin där firandet sedan fortsätter med resten av kungafamiljen.

Det här spektakulära ögonblicket vill man såklart inte missa, tänk vilken tur att det hela sänds här på Svensk Damtidning med start 16:15! Dessutom – sändningen leds av de otroligt erfarna och kunniga Johanna Lejon från Femina och Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall.

Annons

Man kan nästan börja känna den otrolig goda stämningen i luften redan nu!

Frågorna kring valet

I onsdags var det alltså årets premiär för kungens storsatsning Solliden sessions där folkkära artister underhåller publiken, och självklart är våra kungligheter bjudna. Om nån, eller vem som dyker upp är alltid en spännande överraskning.

När Lisa Nilsson igår stod på scen var kung Carl Gustaf och drottning Silvia var på plats för att njuta av ljuvlig livemusik och trevligt sällskap. De var där med artisten och goda vännen Lill Lindfors och maken Anders Byström.

Lill Lindfors, Kungen, Drottningen och Anders Byström
Vilken härlig sommarkväll!

På bilderna ser de ut att trivas, men en händelse väcker frågetecken. Silvia anlände glatt till konserten med en riktigt oväntad modeaccessoar.

Annons

Det är en mindre väska, utsmyckad med paljetter, och en elefant. Oerhört tjusig, men oerhört ovanligt bohemisk för att vara drottningen!

Hennes stil brukar vara luta mer åt det stilrena och eleganta hållet när det kommer till väskor. Se bara på hennes älskade Birkin, som har ett startpris på runt 90 000 kronor.

Varifrån hennes väska kommer är ett mysterium, och självklart kan även den vara från ett flådigt modehus. Men liknande väskor återfinns ofta i utlandet, och görs ofta för hand i till exempel Thailand. Kanske har hon fått den som en souvenir av en god vän? Hur som helst fullkomligt älskar vi drottningens nya färgsprakande stil!

Foto: Fototjänster i Kalmar/Magnus Johnsson

Annons