Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Silvias fest är igång – se första bilderna!

18 dec, 2018, 10:30 
Älskade Silvia fyller 75 år om bara några dagar. Och just nu hyllas hennes gärning som drottning!
Annons

Födelsedagsbarnet i röd sidendräkt och ett stort leende. Och prinsessan Estelle som dagens överraskning, en liten gullig snöprinsessa i vintervitt!

Familjen samlad!
Familjen samlad!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Drottning Silvia inför sin fest.
Drottning Silvia inför sin fest.

Därmed har drottningens födelsedagsfirande börjat här på Oscarsteatern i Stockholm, och det kommer att bli en förmiddag full av överraskningar, allra mest för födelsedagsbarnet själv… Hovet är hemlighetsfulla, och kanske, kanske får vi se några av kungaparets barn – eller barnbarn! – på scenen.

Annons

Silvia anlände

Drottningen har alltså precis anlänt och de 550 gästerna sorlar förväntansfullt i salongen. Själv sitter hon på första raden, omgiven av sin familj och av hovet. Och de fantastiska blomsterarrangemangen!

drottning silvia 75 år

Nu väntar en hyllningsföreställning där Childhood, Mentor och Silviahemmet hyllar drottningen från scenen, och det kommer också att bli massor av sång och musik, med allt från drottningens speciella favoritkör Lilla Akademien till Carola.

I fokus för hyllningarna står allt det goda som drottningen har gjort under sina år som drottning. En fantastisk start på en hel vecka av firande på olika vis för drottning Silvia. Även om hon inte tycker att den 75:e födelsedagen är något stort tycker självklart familj, vänner och organisationer något helt annat. Denna stora födelsedag är verkligen värd att fira – och dagens konsert är ett rejält bevis på detta!

Följ vår rapportering på Svensk Damtidning hela dagen!

Vill du köpa vår specialutgåva om drottningen? Klicka på bilden nedan eller här!  (reklamlänk)

Läs mer

Foto IBL

Annons