Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Silvias oro för Leonore - kommer krävas extra uppsyn på Öland

01 jul, 2023, 11:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Silvia och Leonore
Leonore bröt armen under maj 2023. Foto: TT

En mormor kan inte hjälpa att hon blir orolig för sina barnbarn.

Annons

Äntligen är det sommar! Skolbarnen har sjungit ”Den blomstertid” och gått på sommarlov. Semestern har även börjat närma sig för de flesta och flera har redan tagit ledigt och börjat gassa i solen.

Johan T Lindwall: ”Madeleine finns vid sin dotters sida”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Madeleine finns vid sin dotters sida”

Kungligheternas besök på sommarparadiset - Öland

Några som också redan nu har semester är kungligheterna. Victoria, Madeleine och Carl Philip har alla det kommande dagarna ledigt för att kunna spendera tid med familjen. Och som traditionen gäller så befinner dem sig troligtvis på sommarön Öland där de har sitt sommarparadis vid Sollidens Slott.

Varje år befinner sig hela kungafamiljen på Öland. De har varit där i flera år så de vet verkligen sina smultronställen. Några som är lite extra glada över vistelsen är nog de kungliga barnen. Eftersom Leonore, Nicolas och Adrianne befinner sig i USA under resterande tid på året blir det extra mycket lek när de får träffa sina kusiner.

Annons

Det blir mycket spring och lek och precis som vilka andra barn så kan de trilla och slå sig. Något som gör Silvia lite orolig.

Leonores olycka

Silvia känner sina barnbarn väl och vet att det kan hända olyckor. Vilket inte heller var särkilt längesedan för ett av hennes kära barnbarn, nämligen lilla Leonore.

Under maj i år hade Madeleine och hennes vänninor planerat inför en stor Childhood fest på Gröna Lund. Både Madeleine och Silvia brinner verkligen för Childhood och de såg båda fram emot evenemanget. Speciellt eftersom Madeleine skulle åka hela vägen från USA till Sverige för att närvara.

Men plötsligt kom beskedet att Madeleine ställde in resan och var tvungen att stanna hemma i USA. Alla undrade varför och sedan kom de tråkiga nyheterna att henne äldsta dotter Leonore hade brutit armen och behövde opereras. Såklart stannade Madeleine i USA för att stå vid sin dotters sida under operationen.

Annons

Silvias oro för barnbarnet, Leonore

Naturligtvis tyckte flera i kungafamiljen att det var tråkigt att Madeleine inte kunde närvara på Gröna Lund. Men mest av allt var de nog oroliga för Leonore, speciellt Silvia.

Hon har så mycket kärlek för sina barnbarn och vill dem allt väl. Hon själv har kallat barnbarn för "Livets efterrätt" och man förstår att hon är rädd om dem.

Idag har Leonore fått ta av gipset från armen, men hon måste fortfarande vara försiktig så den inte bryts igen. Därför kommer mormor Silvia hålla ett extra öga på sitt kära barnbarn så att ingenting händer igen.

Annons