Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Silvias reser till Maddes Florida för barnbarnen

01 okt, 2019, 17:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Silvia
En ny tradition har skapats i kungafamiljen! För andra året i rad reser drottning Silvia över till USA för att umgås med prinsessan Madeleine, Chris och barnbarnen i huset i Florida.
Annons

Det blir ett riktigt familjemys hemma i huset i Florida. Drottning Silvia kommer och hälsar på prinsessan Madeleine och Chris

prinsessan Madeleine kindpussas med sin mamma drottning Silvia

– Drottningen planerar i samband med resan, att stanna kvar så att hon kan träffa sina barnbarn. Det är ju rätt naturligt, när man ändå har åkt en sådan lång resa, att man passar på, berättade hovets informationschef Margareta Thorgren vid denna tid förra året. Då gjorde nämligen Silvia också en tur till USA för att vara med sin yngsta dotter, svärson Chris och de tre barnbarnen.

Drottning Silvia reser med hem till Florida

Efter Childhood-galan följer drottning Silvia med hem till Florida. När hösten kliver in med kyla och blåst i Sverige är det extra skönt för drottningen att njuta av ledighet i solen. Detta är en stund som hon kan vara tillsammans och umgås nära med yngsta dottern och hennes familj. Men innan det blir tid för semesterväntar jobb i New York.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Childhood

Favorit i repris! Vid samma tid förra året åkte också drottningen till USA för att medverka vid Thank You-galan. Man antog länge att prinsessan Madeleine inte skulle vara med i New York i år, då hon inte stod med i programmet som World Childhood Foundation lade ut på sin hemsida. Förvåningen var stor när hennes namn plötsligt adderades. Hur var planen egentligen?

– Prinsessan Madeleine ska vara med på Thank You-galan. Det har varit planen hela tiden, säger hovets informationssekreterare Johan Tegel.

Madeleine strålade på galan

En glad nyhet! Förra året hölls den stora festen på exklusiva Cipriani längs ner på Broadway. Solen strålade när gästerna anlände till den pampiga galabyggnaden som en gång i tiden var en bank. Här kan ni se de fina bilderna som vår utsända Catarina Lundgren Åström tog i New York 2018.

Annons
Silvia

Vackert dukade bord inför Childhoodgalan.

Silvia

Drottning Silvia och prinsessan Madeleine var klädda i blommigt båda två förra året.

Madeleine
Annons

I fjol tog Madeleine med sig sin yngsta dotter till New York. Lillsessan fick följa med när drottning Silvia och prinsessan Madeleine närvarade vid Childhood-galan i New York. “Mor och dotter-stunder i New York för Childhood!” skrev prinsessan Madeleine på Instagram.

Vi får se hur det blir i kväll. Kanske blir det en hel familjeuppslutning på galan? Chris har numera fullt upp annars på hemmaplan, när Madeleine reser i väg. Han tar hand om Leonore och Nicolas. Familjen har en nanny som passar prinsessan Adrienne när det behövs.

Leonore föddes i New York

Men en liten tur till Manhattan skulle ju vara skoj för de tre barnen. Prinsessan Leonore föddes ju dessutom i New York. För den aktiva lilla femåringen vore storstaden ett äventyr att besöka.

Silvia

Foto TT

Annons
Annons