Prislappen på Madeleines Rolex: 100 000 kronor

Prinsessan Madeleine
Tid är pengar heter det ju. Ja, i prinsessan Madeleines fall stämmer det på pricken. När hon medverkade på Bokmässan i Göteborg i fredags glänste den dyrbara kärleksgåvan på handleden.
Annons

Madeleine älskar sin klocksamling. Hon har en favorit-Cartier och en rad Rolexklockor. Chris använder sig av ett särskilt knep för att få kärleken mellan honom och Madeleine att blomstra lite extra. Han ger henne det han själv helst vill ha…

Annons

Prinsessan Madeleine

Prinsessans amerikansk-brittiske man är mycket förtjust i Rolex-armbandsur. Han har en hel samling hemma i huset i Miami. De flesta är unika vintage-modeller. De flesta har han inhandlat i New York, där det finns flera vintagehandlare som är specialiserade på Rolex.

Madeleine

Annons

Chris har tidigare köpt en lyxig Rolex-klocka till sin hustru i present, som hon brukar bära. Det är en Rolex Datejust från sent sjuttio- eller tidigt åttiotal. Den är tillverkad i rostfritt stål med vitguldkrans. Hon brukar ha den med ett läderarmband, som inte skaver.

Madeleine med älsklingen på armen

På Bokmässan bar prinsessan Madeleine sin älsklingsmodell, en lyxklocka runt handleden i form av den klassiska Rolex Daytona.

Madeleine 5

– Madeleine och Chris har valt två olika modeller av Daytona och årtal. Madeleines skulle jag tro är från 1997 eller 1998. I dag skulle hon få mellan 65 000 till 70 000 kronor om hon sålde klockan. I affär kostar den över 100 000 kronor. Den är en raritet med tanke på att det är en äldre modell, enligt Nymans UR i Stockholm.

Annons

Chris och madeleine

Det är så gulligt att Chris och Madeleine har likadana klockor. De matchar varandra och lever i samma tidszon, kanske man kan säga, trots att de brukar vara på olika sidor om Atlanten. Chris är på det viset alltid med henne och stöttar. Hon kan bara snegla på sitt armbandsur och så tänker hon på honom!

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Prislappen på Madeleines Rolex: 100 000 kronor”

 1. Bror skriver: 30 september, 2019

  Här når nu “gulle-er-reportaget” nya och hittills oanade höjder.
  “De matchar varandra”, “lever i samma tidszon” och så finalen: “Hon kan bara snegla på sitt armbandsur och så tänker hon på honom”.
  Det du Märtha Louise! Där ligger du allt i lä med din Schaman!


  1. ananas skriver: 1 oktober, 2019

   Du glömde: på detta sätt är C alltid med och stöttar.
   För övrigt instämmer jag med dig, det är för sirapssött.


  2. Birthe Vejrum skriver: 1 oktober, 2019

   :-)!


 2. Daga skriver: 30 september, 2019

  Klart hon måste ha exklusiva smycken kläder skor och väskor när hon kommer på snabbvisiter till landet hon är född att representera som kunglig höghet av Sverige.Mvh Daga.


 3. PernillaA skriver: 1 oktober, 2019

  Kärleken blomstrar med materiella saker !?


 4. Mon skriver: 1 oktober, 2019

  Ja, ett liv i lyx är väl vad det handlar om.


 5. Carl skriver: 1 oktober, 2019

  En vittavlad daytona från 90 talet går loss på mycket mer än 65-70k på beg marknaden. Den är värd minst det dubbla. Ska du köpa den nuvarande modellen med vit tavla får du stå i kö i minst 5 år.


 6. konsttanten skriver: 3 oktober, 2019

  Jag säger inget om klockan, vi är många, som har våra svagheter. En väska, en tavla, en bil, eller ett smycke, ja listan kan göras lång.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar