Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Silvias smarta modestrategi – kolla in perfekta plagget

20 nov, 2020, 13:00 
Johanna Lejon
Silvia är expert på att klä sig. Så också när det är lite kyligt. Kolla in hennes smarta strategi.
Annons

I våras, då kungen fyllde år, fick vi se en hel hög med nya foton på kungaparet. Bilderna är tagna vid Stenhammars slott och vi får se kungen och drottningen på ett sätt vi aldrig tidigare gjort.

Här är kungens paradis: StenhammarBrand logo
Här är kungens paradis: Stenhammar

Dessutom får vi en inblick i deras vardagsliv under coronatiden. Kungaparet umgås, i stort sett, bara med varandra. De har videosamtal och telefonmöten, och där emellan tar de promenader med hunden. Dessutom passar drottningen på att utföra lite trädgårdsarbete mellan varven.

Vid sidan av detta ger de nya fotona från Stenhammar oss en unik inblick i hur både kungen och drottningen klär sig mer privat. Silvias dräkter, kjolar och klänningar har bytts ut mot byxor. De högklackade pumpsen har bytts ut mot bekväma lågskor. Och ser ni – Silvia använder även ett kungligt nyckelplagg på landet. Vilket? Ponchon. På några av bilderna bär Silvia en grå stickad variant över en mjuk kashmirtröja i vitt.

Annons

Ponchon är både tidlös och elegant. Och den passar till allt. Bär den inomhus – eller utomhus. Den är ständigt lika helrätt. Och det tycks Silvia också ha fått korn på – hon har nämligen otaliga varianter av ponchon hemma i den kungliga garderoben.

Ponchon fungerar lite som en kofta, den är enkel att slänga på sig när man fryser, vare sig man befinner sig hemma i tv-soffan eller på kontoret.

Vill du också bära en poncho hösten och vintern 2020? Scrolla ner för att hitta våra favoriter. Det bästa av allt? Alla är lika eleganta.

Men, hur stylar man då ponchon? Bär den över en tunnare tröja, till ett par fina kostymbyxor eller jeans. Eller satsa på att bära den över din tunna dunjacka, utomhus.

Annons

Poncho från Stenströms. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Poncho i kashmir från Soft Goat. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Poncho från Saint Tropez. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Båtringad poncho från H&M. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Poncho från Stenströms. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Poncho från Saint Tropez. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Poncho med krage från Kappahl. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Annons

Poncho från Stenströms. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Foto: TT

Annons