Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skamlösa flörten med prins William – mitt framför ögonen på Kate Middleton

22 maj, 2021, 16:00 
Kate Middleton och prins William

Prins William blev utsatt för hejdlöst flörtande – mitt framför ögonen på Kate Middleton.

Annons
7 saker du inte visste om hertiginnan KateBrand logo
7 saker du inte visste om hertiginnan Kate

Prins William är inte bara Storbritanniens blivande kung, arvtagare till en av de mest prestigefulla positionerna i världen – han är också en sexsymbol av rang.

Ett gäng forskare gjorde en studie för att ta reda på vilken som var den sexigaste skallige mannen i världen. Det visade sig att ingen annan skallig man har beskrivits som "sexy" i lika stor utsträckning som William (hela 17,6 miljoner gånger).

Prins William objektifierad – efter bilder på armarna

Men det är inte bara det kala huvudet som gör William oemotståndlig. När William blev vaccinerad ville han högtidlighålla tillfället med en bild på Instagram. Tanken var att visa sitt stöd för vårdpersonalen.

"I tisdag fick jag min första dog av covid-19-vaccinet. Till alla som arbetar med processen att vaccinera – tack för allt ni gör och allt ni gör framöver", skrev William.

Annons

Där satt William med uppkavlad ärm och visade upp sin arm – och vilken arm sedan! I kommentarsfältet kunde hans kvinnliga följare inte hålla sig från att påpeka det uppenbara: att William har tillbringat en hel del tid i det kungliga gymmet.

"Vilka armar", skriver en användare.

"Prins William har otroliga armar", skriver en annan.

"Jag rodnar", skriver en tredje.

"Inte konstigt att din fru alltid ser så glad ut", skriver en fjärde.

"Tjejerna är galna"

Men alla deltog i inte i det brunstiga sällskapet. Vissa kände sig manad att påpeka att Instagram-kontot också till hör Kate Middleton, Williams maka.

"Kate, kom och hämta din kille, tjejerna är galna", skriver en användare.

"Man vet ju att Will kommer att läsa detta och säga: 'Kate, kom och kolla, alla älskar mina armar! Jag har det fortfarande'", skriver en annan.

Annons