Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Smekmånadsparet på väg hem till vardagen

30 jul, 2010, 14:54 
Agneta Nisbeth
Annons
Snart väntar vardagen för Victoria och Daniel.
Snart väntar vardagen för Victoria och Daniel.

Smekmånad med söderhavsöar, släktingar i Brasilien och konserter i USA. Nu börjar det bli dags för kronprinsessan Victoria och prins Daniel att knyta ihop smekmånadssäcken och åka hem till Sverige igen.

Nu är det dags att flytta in på Haga.
Nu är det dags att flytta in på Haga.

Det vankas snart inflyttning på Haga slott för kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Det nygifta paret har hunnit med en hel del under sin härliga smekmånad. Som bekant lämnade de deras bröllopsfest i största hemlighet för att flyga i ett privatplan till söderhavsön Bora Bora.

Annons

New York

Där stannade de i drygt en vecka innan de for till New York för att se den excentriska sångerskan Lady Gaga på Madison Square Garden. Efter det drog de söderut igen, denna gång till Brasilien där de hälsade på Victorias släktingar.

Till Boston

Sedan återvände paret till USA för ett par dagar i Colorado. För några dagar sedan gick de på svenska musikundret Robyn konsert Boston. Enligt andra gäster på plats såg Daniel och Victoria mycket lyckliga ut och dansade med i låtarna. Så vi kan säkert förvänta oss ett utvilat och glatt nygift par som snart återvänder till vardagen för att ta tag i nya kungliga uppgifter.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs även:

Av Madeleine Nyberg

Foto: Charles Hammarsten

Annons